j700
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Otel
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sitem türkçe ama ben sitemde türkçe reklam çıksın istemiyorum zaten günde 1-2 tık anca alıyorum yabancı çıksın birde öyle deneyecem dolar 5 tl oldu eminim daha az tık alsam bile kazanç olarak daha fazla kazanırım türkler tık bası 10 kuruş anca veriyor yabancılar 5 cent verse bile 25 kuruş yapıyor
drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam reklamlar bazen ziyaretçinin girdiği sayfalara göre gösterilir. Yani buna müdahale edemeyiz.
Diğer nokta ise Adsense Türkiye ile hesap açtığımız için reklamlar Türkçe çıkar. E yabancı adsense için de yabancı bir ülkenin (dili ya da dillerinden biri İngilizce olan) adsense web adresinden kaydolmak gerekiyor.
Kaydoldunuz diyelim, bu kez de içeriğinizin İngilizce olması gerekiyor. Manuel incelemede red yersiniz aksi takdirde.
Ama belirtmeliyim ki daha önce denemedim. Belki başka bir yolu vardır. Varsa arkadaşlar yazar ben de bilgilenmiş olurum.
Yazı ağırlık tema arıyorsanız PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Giren kişinin çerezlerine göre reklam çıkıyor. Siteye Çinli girerse çince alman girerse almanca reklam çıkar.
Yani ben sitemde örnek çinçe reklamlar göstermek istiyorum dersen içeriğin çince olacak. Çinlilerin girmesi gerek.
Not. Özel bir adsense almana gerek yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
imzam yok