-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar henüz 10 günlük bir youtube kanalım var.4-5 gün önce adsense hesabımı bağladım kanala.Fakat para kazanmaya uygun olan videolarda reklam gösterimi yok.Farklı farklı tarayıcılardan kontrol ettim hesap girişi yapmadan.Adsense etkin,herhangi telif topluluk ihtarı yok.Dolar işaretleri yeşil (para kazanılan).Hiçbir sorun gözükmüyor ortada işin içinden çıkamadım.Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Ek Olarak: @[mustafa9859](userid:50686) E o zaman sadece milyon aboneli kanalların adsense hesabını onaylasınlar.300-500 aboneli kanallarda bile reklam gördüm ben.Ayrıca hiçbir video da reklam yok.Bi sıkıntı var ama bakalım..
http://www.yaziyorumyazdim.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Her videoda reklam gösterilmez ve aynı ipden aynı videoya her zaman adsense reklam çıkmıyor ayrıca video reklam genelde üst düzey çok fazla izlenen videolarda çıkıyor diye biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yeni adsense hesablarında sıkıntı var.Reklam çıkmıyor.Sadece sende degil kardeşim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Napacaz peki
http://www.yaziyorumyazdim.com/
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Aboneyle alakalı bir durum değil, 35 aboneli yaklaşık 2 haftadır video yüklenmeyen 10 cent para kazandırmış bir kanalım var, ne izlenme ne abone bu sorunla alakalı değil. Adsense ayarlarından reklamların tümünü engelleme ihtimalin var mı? Eğer yoksa bu istisnai bir durum, google adsense türkiye forumunda konu açmanı öneririm.
technovenue.com
goooogle
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Endüstri mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Genel sorun var. Çok araştırdım ben de aynı sorunu yaşıyorum. Adsense ile değil de kanal ile alakalı bir durum..