-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Arkadaşlar blogger sitem ile zamanında adsense üyeliği almıştım ve google dan zarf falan gelmesini bekliyordum. Zarf gelmeden bir gün önce geçersiz tıklamadan hesabım banlandı.
Şimdi sorum şu ben blogumu başka bir gmail hesabıma aktardım ve abimin üzerine başvuru yaptım ve şuan incelemede...
Bunu daha önceden yapan var mı ? Yaptıysa ne gibi sonuçlarla karşılaştı... Neler yapmak gerekir fikirlerini yazarsanız sevinirim...
www.benbunubegendim.blogspot.com | Sağlık Blogu
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bir site sadece tek başvuru da kullanılır. Dolayısıyla sizin yapmış olduğunuz başvurunun onaylanma olasılığı çok zor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
blogac adlı üyeden alıntı
Bir site sadece tek başvuru da kullanılır. Dolayısıyla sizin yapmış olduğunuz başvurunun onaylanma olasılığı çok zor.
Fazla umutlanmanın bir anlamı yok o zaman :) napalım sağlık olsun kabul olursa artık burdan sevinç çığlıklarını görürsünüz :)
Teşekkürler hocam...
www.benbunubegendim.blogspot.com | Sağlık Blogu
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Rica ediyorum, tabiki bu değerlendirmeyi yapan Adsense yöneticisine kalmış bir durum. Pek çok site politikalara uymadan da kabul ediliyor. Denemekte fayda var elbette, başvurunuzu yaptıysanız bir daha gönderebilirsiniz eğer kabul olmazsa. Size geridönüş olarak politika kurallarına uymanız istenirse o kurallara göre davranıp düzeltmeler yapıp yeniden başvurabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.