-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Adsense ve bumerang bir arada olur mu? Bumerang sitesinde olur ve sorun teşkil etmez diye bir açıklama var. Ama benim için adsense daha değerli olduğundan bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumları nelerdir merak ediyorum? Yada sitesinde blogunda bu ikisini de barındıranlar var mı?
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.antiksirlar.com
KodAds
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adsense ile Bumerang sorun olmaz diye düşünüyorum. Bumerangın ne gibi zararı olabilir ki adsense ye?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
zor bela aldık durduk yere ban yemeyelim de diyorum. Bumerang kendi sitesinde belirtimiş durumu ama karşı cepheden bir haber bulamadım.
www.antiksirlar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hiçbir sorun teşkil etmez. Bumerang size metin yollar ve onları yayınlarsınız. Yani içerik yayınlayarak reklam yayınlarsınız. Ayrıca ufak bir şablon barındırırsınız; ki bunlarda da bir sıkıntı bulunmaz.
Bir ara denendi; umarım tekrar başlar: Bumerang banner gösterimi. Şu an da pasif bu ve ileride isterseniz Adsense yerine o kodları kullanırsınız.
not: Henüz Bumerang üyeliğiniz yoksa e-postanızı iletin davet edeyim ve öyle üye olun. Platin üye olur ve ilk reklamınızı başarıyla yayınlarsanız, hem siz, hem ben bonus 20 TL kazanabiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
78, (%100)
Ben hem adsense reklamı hemde bumerang logosunu sitemde bulunduruyorum ve adsense kurallarına aykırı olduğunu düşünmüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam üyeliğiniz aktifse Twitter, Facebook hesaplarınızı bağlayarak bile reklam alabilirsiniz. Eğer Adsense ile ilgili kuşkularınız var olsa bile, Twitter ve FB için verdikleri reklamları yayınlarsınız. En uzun süredir kullandığım ve açıkçası en ufak bir sorun çıkartmamış olan tek firma benim için... :)
1 kişi bu mesajı beğendi.