-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Devlet artık Adsense gelirlerinden vergi alacak diye haberler görüyorduk. Yeni yıla girdik muhtemelen vergiler alınmaya başlanacak ama bunu nasıl yapacaz?
Adsense kontrol ettim ayarlarda falan konuyla ilgili bişey bulamadım. Vergi dairesine mi gitmemiz gerekiyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
S.M.Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şimdilik bir hareketlilik yok. Maliye bakanlığı şuan sadece bu işten büyük kazançlar sağlayanları göz önünde bulunduruyorlar. Onları bu kazançlarını açıklamaya davet ediyorlar. Aksi takdirde geriye dönük res'en tarh yöntemiyle vergi cezası kesip mükellefiyet bile açabiliyorlar bazen. Şu ara sadece yapmanız gereken dikkatli olmak ve araştırmanızı iyi yapmak olacaktır. Şu sıralarda bir mükellefiyet falan açmanıza gerek olacağını sanmıyorum. kimseye birşey demeden bekleyin derim ben.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yorum için teşekkür ederim hocam. Bekleyelim bakalım. Ne olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam bizim gibi küçük kazananlara erişmeleri çok takip gerektirir ki bir noktadan sonra banka hesap gizliliği ve güvenliği ihlali tolere edilemez. Şu an için bankalar aylık 50 bin tl üstü ödemeleri maliye ve polisle paylaşıyor. Bizim kazançlar şu an için güvende, yalnızca geliri olan beyan edip vergi ödesin çağrısı yapılıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Zaten kazandığımız 3-5 kuruş. Bundan vergi almasalar bari :)