-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar, Aklımda ingilizce bir site açma fikri var. Fakat adsense hesabını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Pin türkiyeye mi gelecek yoksa yurtdışından adres mi göstermem gerek? Yabancı içerikli sitesi olanlar nasıl yapıyor acaba? Yardımcı olabilecek var mıdır? Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ülke adres seçimini adsense hesabını ilk kez açarken belirtiyorsunuz.
Ülkeyi, adresi yurtdışı gösterirseniz yurtdışına pin gelir.
Türkiye gösterirseniz Türkiye'ye pin gelir.
Sitenizin dili ile adsense hesabına bağlı olan adresin hiç bir alakası bulunmamakta. Tr adsense açarsanız TL ödeme alırsanız. Yabancı adsense açarsanız ülkenin para birimiyle ödeme alırsınız. Ancak gerçekten yurt dışında bulunmuyorsanız hesabınızın kapanma riskleri de bulunuyor tabi. Ayrıca pin onaylatmak içinde bir adrese, tanıdığa veya ücretiyle bir yabancı adsense hesabı satın almanız gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Tabi ki daha yüksek tbm olacak. Kur farkından ötürü dolar/euro daha çok kazandırıyor diye bir efsane dolanıyor her zaman. Yani anca bozdururken atıyorum dolar yükselirse 3-5 daha kazanırsınız belki. Başka bir avantajı bildiğim kadarıyla yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Kur fakı ile ilgili bir değişim yok. Benim euro hesap da var tl de var. Türkiye'de bazen bir tıka 2-3 kuruş verse bile euro hesapta minimum 1 cent veriyor o da 7 küsür kuruş ediyor. Ama reklamverenler de yabancı olduğu için 1 cent min teklifleri.
Türkiye hesabınıza gönül rahatlığı ile yabancı site ekleyebilirsiniz, herhangi bir para kaybınız olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**