Selamun aleykum, dün adsense otomatik reklamları aktif ettim. Konumunu da kendi belirliyor. Bunun için gereksiz yük yapan reklam eklentisini kaldırdım. Bu eklentiyi tema yapımcıları tema için yapmışlar. Bundan mıdır bilmiyorum yazı içinde reklam çıkmıyor. Sitenin üstünde altında vb reklamlar var ama yazının içinde hiç yok. AMP de sorun yok yazının içinde reklamlar çıkıyor. Nedendir anlamadım, acaba eklentiyi kaldırınca reklam slotlarını Google algılamadigi için mi çıkmıyor diye düşündüm ve sitedeki bütün yazıları tek tek kontrol ettim. Sadece 1 yazıda yazı içinde reklamlar çıkıyor diğer hiç birinde reklam yok. Anormal bir durum, AMP de reklamlar çıkıyor çünkü.
Bir de şöyle bir sorun var aşağıda benzer yazılar bölümü normalde feed reklam olması gerekirken adsense orayı da yazı içi reklam olarak görüyor. Önizlemede öyle görünüyor. Acaba oraya reklam koyunca yazı içine yeterince reklam koydum diye mi düşünüyor diye tahmin yürüttüm fakat pek mantıklı değil.
Sorun nedir? Sizde de aynı sorun var mı? Site adresi imzamda. Bide reklam sayısını kıstığım halde reklama boğuyor siteyi nefret ederim. Sadece sorunu test etmek için şuan reklam sayısı ortaya ayarlanmış durumda anlayışınız için teşekkürler.