lostyazilim
tr.link

Adsense Yeniden Onay Aldım Ama ...

4 Mesajlar 1.156 Okunma
lstbozum
tr.link

Moschino Moschino WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 55
  • Beğeniler 5 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar 2 tane sitem vardı bıtanesi forum gunluk 1.5-2k hiti olan bitanede blog onun fazla hiti yok ama özgün yazı paylaşıyorum. neyse forumuma bundan 2 ay önce adsense almıştım pin - banka hesabı hepsını onaylattırdım ancak 193 dolar odeme zamanı gelınce banladılar sonra gittim 1 hafta sonra forum siteme tekrar başvurdum ilk onay kısmını geçti kodları koydum 2 dk sonra reklamlar gorunmeye başladı baya sevindim sonra ertesı sabah baktım yıne hesabı kapatmışlar.

sonra 2 hafta sonra bu sefer bloğuma yıne aynı bılgılerle başvurdum bloğum onayladı kodları koydum yıne 2 dk ıcınde gorunmeye başladı reklamlar yine dedim aha sabahına banlarlar diye dün sabahtan beri reklamlar duruyor halada sorun yok devam ediyor ancak 2.ci onay maili gelmedi ama reklamlar gözüküyor. ılk aldıgımda ılk onay maılı gelmış kodları koyduktan sonra 2.cı onay maılı gelmiş ve sonra reklamlar gorunmeye başlamıştı . bunda niye böyle oldu anlamadım acaba yine beni banlıcakları ıcınmı gerek duymadılar..

biraz uzun okuyan arkadaşlara teşekkür ederim..

wmaraci
reklam

Alphabet Alphabet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 1432
  • Beğeniler 146 / 287
  • Ticaret 33, (%100)
Adsense kurallarına göre bir kişinin birden fazla hesap sahibi olması yasaktır. Nitekim hesaplarınız tek tek banlanmaktadır. Reklamları gözüken hesabınızda kısa sürede banlanacaktır. Boşuna hayaller kurmayın:)

urungu urungu Yalnızlık Senfonisi Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 9 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam forumlarda yazılanlara bakılırsa bu aralar baya bir yoğunlar kendileri (: Ama merak etme seni hayal kırıklığına uğratmazlar.

Adsense hesabını bir tanıdığının üzerine al ve daha önce banlanmış sitelerde kullanma.

Moschino Moschino WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 55
  • Beğeniler 5 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
forum sitemden zaten ümidim yok zaten 1 tane hesabım vardı onda kapatıldı. yenısını aldım yıne aynı sıteye oda kapatıldı sımdı farklı bı sıteye aldım sorun yok gibi. yani şuan 1 tane aktif hesabım var :) 2-3 gune belli olur.

kafamı karıştıran nokta reklamlar 1.5 gün oldu hala gözüküyor ama ikinci onay maili gelmedi hanı kazanç elde etmeye başlayabılırsınız falan yazan mail gelmedi anlamadım valla. heralde isimden tanıyorda yollamıyorlarmı ne işse :)

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al