-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
6 yıllık pr2
Bu siteyle uzun zamandır ilgilenmiyorum. Bir ara adsense koymuştum günlük 1 dolar felan bırakıyor. Aslında sitenin yaşı felan da büyük, biraz seo yapılarak v.s eski temposu gelebilir. Çoğu özgün içerik ve gerçekten aranan şeyler var içlerinde. Sizce adsense yerleşimi nasıl olmalı ve ne tür bir mybb tema önerirsiniz?
Logo hazırlayan 1 kişiye
Tanıtım yazısı hazırlayan 1 kişiye
Seo konusunda yardımcı olacak 1 kişiye
Adsense konusunda yol gösterecek 1 kişiye
Tema konusunda yardımcı olacak 1 kişiye
footerda ücretsiz ömür boyu text link vereceğim. Böyle teşekkür daha güzel :)
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bence header'deki 728'lik reklamı küçült, 468'lik yap ve güzel bir logo koy yanına. Sayfanın en altınada güzel bir 728'lik reklam ve konu içlerinde de ilk konunun altına bir reklam koyabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sinan adlı üyeden alıntı
Bence header'deki 728'lik reklamı küçült, 468'lik yap ve güzel bir logo koy yanına. Sayfanın en altınada güzel bir 728'lik reklam ve konu içlerinde de ilk konunun altına bir reklam koyabilirsin.
Teşekkür ederim, ben uzun zamandır ilgilenmiyorum. Üst logonun yanına dediğiniz gibi 468x60 reklam ekledim. En alta da 728 lik reklam ekleyeceğim. Konu içi ilk mesaj kaç lık olmalı sizce?
İlk mesajda bazı düzenlemeler yaptım. Üst logo v.s değiştirelecek, seo analizi yapılacak vs. bunları yapanlara ücretsiz olarak ömür boyu text link vereceğim
✂------------------------