-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar merhaba sorun nerede site imzamda . Site kodlama veya botların taramasını engelleyecek bir şey mi var ?
Yetersiz içerik: Sayfalarınızın AdSense tarafından onaylanıp sitenizde alakalı reklamlar gösterebilmesi için, sayfalarınızda, uzmanlarımızın inceleme yapabilmesine ve tarayıcımızın sayfalarınızın neyle ilgili olduğunu belirlemesine yetecek kadar metin bulunmalıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
merhaba;
Sanırım hit sayısı yetrsiz ya da içerik kopya olunca yie böyle bir hata veriyor...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
site adresini alabilir miyim? Merak ettim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
siteniz neden red geldi detaylı mesajı görmedim ama bana göre; sitenizde site içerisinde ara bölümün altında oldukça fazla boşluk var ve sitenin sağ ve sol genişliği de oldukça fazla görünüyor. sonra sitenizde sosyal medya linkleri ayrı bir sayfa da açılmıyor ve site açılırken üst bölge sonradan geliyor, yani sitenin yavaş açılmasına neden oluyor. Resim ve yazılar ana sayfada daha ön plana getirilirse google tarafından incelendiğinde artı sağlayacağını düşünüyorum. Birde arkadaşlarında dediği gibi hit de oldukça önemli günlük 200-300' en az hit olursa almanız kolaylaşır.