-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Web Tasarım Seo
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
AdSense dün başvurdum 1 saat içinde cevap geldi.
Gelen mail şöyle:
Yetersiz içerik: Sayfalarınızın AdSense tarafından onaylanıp sitenizde alakalı reklamlar gösterebilmesi için, sayfalarınızda, uzmanlarımızın inceleme yapabilmesine ve tarayıcımızın sayfalarınızın neyle ilgili olduğunu belirlemesine yetecek kadar metin bulunmalıdır.
Bu durumu çözüme kavuşturmak için aşağıdaki önerileri göz önüne alın:
Sayfalarınızda yeterli metin bulunduğundan emin olun. Çoğunlukla resim, video veya Flash animasyon içeren web siteleri onaylanmaz.
İçeriğiniz yalnızca başlıklardan değil, tam cümlelerden ve paragraflardan oluşmalıdır.
AdSense'e başvurmadan önce, sitenizin tamamen oluşturulduğundan ve yayında olduğundan emin olun. Siteniz hâlâ beta durumunda veya "yapım aşamasında" ya da yalnızca web sitesi şablonu halindeyken başvuruda bulunmayın.
Reklam kodunu web sitenizin yayında olan bir sayfasına yerleştirin. Bunun ana sayfa olması gerekmez, ancak içerdiği AdSense reklam kodu dışında tamamen boş olan test sayfaları onaylanmayacaktır.
Ziyaretçilerinizin web sitenizin tüm bölümlerini ve sayfalarını bulabilmesi için net bir gezinme sistemi sunun.
Sizce Temayımı deyiştirmelimiyim tasarımdanmı kaynaklı yardımcı olursanız çok memnun kalırım teşekkürler..
Sitem..
✓altindolar ( . )com.tr✓ekonomibiz (.)com.tr✓ooy(.)com.tr✓trweb(.)tr✓tesbihcim(.)tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Sporcu!
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Banada şimdi red geldi, sırf hit yok diye red edildim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Web Tasarım Seo
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yetersiz içerik ne olabilirki..
✓altindolar ( . )com.tr✓ekonomibiz (.)com.tr✓ooy(.)com.tr✓trweb(.)tr✓tesbihcim(.)tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Siteniz yeni mi? Ya da içerik sayısı az mı? Günlük hiti ne durumda?
İstanbul Medipol Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ' Sosyal Hizmet
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Web Tasarım Seo
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
@PaTRoN 69 yazı var günlük hit 20 civarı
btnaslan
Bilinen Hayatı Kodlayın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WebMater, Seo, YouTuber
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam özele gelin yardım ediyim 2 haftada bilemedin 3 haftada onay alırsın tabi işin içine adsense de girdimi 1 ay bulur kesinlikle ücret istemiyorum
WhoCaress
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Bende böyle sıkıntılar yaşıyordum bir konu üzerine sitemdeki içerikleri yükselttikten sonra yetersiz içerik almadım demek istediğim bir konu üzerine yoğunlaş
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Web Tasarım Seo
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
@WhoCaress Hocam biraz açarmısın nasıl yani sitenizi pm bakabilirmiyim
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bizim gibi sansiz insanlar 150 makale ve 3 ayi gectikten sonra belirli bir hitle basvuru yapmasi gerekiyor :) bundan 6 sene once 2 makale ile adsense alabiliyorken simdilerde imkansiza oynuyor. Bugun bir makale okumustum. En az 1800 kelimelik makaleler googlenin gozunde iyi intiba birakiyor diye. Ne derece dogru tartisilir