-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam google adsense de raporlarda bu tıklamaların hangi ülkeden geldiğine bakar mısınız ? Büyük olasılıkla yurt dışı tıklama almışsınız ve o da ortalama tbm'nizi yükseltmiş. Google açısından sorun olur mu sorusuna ise : Hiç bir sorun olmaz. Şayet geçersiz bir tık ise google zaten bunu hesabınızdan düşecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
NeoEkonomi adlı üyeden alıntı
aynen geçersiz bir tık olsa dahi tık başını yine google belirler sahte tıka yüksek vermiyor ki. Bu arada hayır tıklama yurt içinden :)
Ek Olarak:
aynen geçersiz bir tık olsa dahi tık başını yine google belirler sahte tıka yüksek vermiyor ki. Bu arada hayır tıklama yurt içinden :)
O zaman Acemi Adwords reklam verenine denk gelmişsiniz. Korkmanızı gerektirecek birşey olduğunu sanmıyorum. Sonuçta o ücreti size google verdi dimi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
NeoEkonomi adlı üyeden alıntı
yok şüpheden ziyade bi merak soriyim dedim geçmişte googleın gözümüzün üstünde kaşımız var diye engellediği dönemleri gördüğümüz için :)
Şimdi o acemi reklam verenenin hangi yazıma hangi türden vs reklamı bulma peşindeyim :D
O reklamı bulmanız imkansısz gibi birşey. Şöyle düşün belki de sitenizde yayınlanan bu reklam Kullanıcı tabanlı bir reklamdır. google cerezleri tarayıp kullanıcının ilgi alanına bağlı olarak reklam çıkarabiliyor. adam sektorel ve rekabeti yüksek bir siteye girmiştir sonra arama yaparak sizin siteye girdi reklam olarakta ,daha önce girdiği sitelerle alakalı bir reklam yayınlandı vs :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Görsel İletişim Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
acemi adwords vakası gibi görünüyor hocam her webmaster'ın başına gelir diyolar bana daha hiç denk gelmedi :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Baggi Tekstil A.Ş
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Aynı olay 5 şubat kazancımda banada denk geldi, Normalde 4-5 Tl civarı veren sitelerimden bir tanesi dün 22,57 TL verdi :)
Ama bendeki durum biraz farklı sitedeki hit %100 arttı bi konu sayesinde.
Sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum arkadaşların dedikleri gibi geçersiz tıkları zaten google görmezden geliyor. :)
Percus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
bravo bence . Adsenseden de bir sorun olmaz korkma
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
bu arada tespit ettim hangi yazıma bu kadar fazla ödediğini analysticsten hemen çıkıyor :) ama arkadaşlar rekabet gereği burada açıklayamam şimdi o yazıya yoğunlaşıp bu tür tıklamaları arttırma amacındayım.