lostyazilim
tr.link

Adsenseden ban yer miyim?

4 Mesajlar 527 Okunma
lstbozum
tr.link

JrFree JrFree . Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 80 / 76
  • Ticaret 30, (%100)
merhaba arkadaşlar bir şey merak ediyorum benim şimdi online oyun hileleri hakkında bir sitem var ve kazancım aşırı iyi, tbmlerde iyi fakat site hile sitesi olduğundan dolayı korkuyorum acaba ileride ban yeme ihtimalim var mı?

bu arada 2 aydır ödeme alıyorum

ek olarak: site pm istemeyin atmıyorum

wmaraci
reklam

TimurDemir TimurDemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Blog Yazarı & Blog Danışmanı
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 19 / 63
  • Ticaret 8, (%100)
Oyun hileleri ile ilgili indirme vs. yapılıyor mu site üzerinden. Öyle bir şey varsa Bu sitedeki içeriğin tamamı yasak eylem içine giriyor diye biliyorum.

Ayrıca bir şuraya göz atın isterseniz: https://support.google.com/adsense/answer/1348688?hl=tr

JrFree JrFree . Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 80 / 76
  • Ticaret 30, (%100)

reddapple adlı üyeden alıntı

Oyun hileleri ile ilgili indirme vs. yapılıyor mu site üzerinden. Öyle bir şey varsa Bu sitedeki içeriğin tamamı yasak eylem içine giriyor diye biliyorum.

Ayrıca bir şuraya göz atın isterseniz: https://support.google.com/adsense/answer/1348688?hl=tr

İndirme yapılıyor ayrıca hileden bambaşka olarak steam üzerinden paralı bir oyunu cracklısını paylaşmıştım onda reklamları devre dışı bırakmışlardı o yazıyı kaldırdım tekrar aktifleştirdiler reklamları yani o kadar hile var onlara bir şey demiyorlar

TimurDemir TimurDemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Blog Yazarı & Blog Danışmanı
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 19 / 63
  • Ticaret 8, (%100)

JrFree adlı üyeden alıntı

İndirme yapılıyor ayrıca hileden bambaşka olarak steam üzerinden paralı bir oyunu cracklısını paylaşmıştım onda reklamları devre dışı bırakmışlardı o yazıyı kaldırdım tekrar aktifleştirdiler reklamları yani o kadar hile var onlara bir şey demiyorlar

Ben yasak olduğunu biliyorum. Bu konuda daha bilgili arkadaşlar yazacaktır konuya. İyi akşamlar.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al