netbozum
tr.link

Adsenseden onay almak isteyenler buraya!

13 Mesajlar 2.579 Okunma
acebozum
tr.link

CloumDigital CloumDigital Cloum.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)
Yav, oyun mu oynuyorsunuz burda? Yok adresi doğru yaz, yok kategori seç. Google sitene reklam verecek reklam. Senin mantıkla gidersek bi film sitesi açarım (ya da xyz), adresi en güzel şekilde yazar ve kategorimi de seçerim. Sonra mis gibi aylık 100.000 TL ile geçinmeye başlarım. Şaka mısın arkadaşım? Anladım, bilgin yok ama bunu belli etme lütfen. Google adresinin düzgün olmasını ne yapsın? İçeriğin var mı ona bak. Varsa alırsın, yoksa alamazsın. Sitemde 10 hit vardı. 10 tane makale ile Adsense aldım. Adres olarak da xxx mah. 4.sok a.blok sok.1 vs tarzında yazdım. Yok düzgün adres yazacakmışız yok bilmem ne. Bilmiyorum içimdeki siniri sana boşalttım galiba. Çok yüklendiysem kusura bakma, senin iyi niyetini anladım ama bilmediğini belli etme bari. İçimi döktüm be :D.

googleasistan
reklam

nevoyun nevoyun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 1 / 14
  • Ticaret 0, (%0)

oyilmaz adlı üyeden alıntı

Sen bu işle benim siteye Adsense al ne istersen hediye edeceğim sana :)

Adsense alarim ama sırf görmen icin sonra hesabi iptal edecem hediye falan istemiyorum.

Ek Olarak:

minecraftpanelim adlı üyeden alıntı

Yav, oyun mu oynuyorsunuz burda? Yok adresi doğru yaz, yok kategori seç. Google sitene reklam verecek reklam. Senin mantıkla gidersek bi film sitesi açarım (ya da xyz), adresi en güzel şekilde yazar ve kategorimi de seçerim. Sonra mis gibi aylık 100.000 TL ile geçinmeye başlarım. Şaka mısın arkadaşım? Anladım, bilgin yok ama bunu belli etme lütfen. Google adresinin düzgün olmasını ne yapsın? İçeriğin var mı ona bak. Varsa alırsın, yoksa alamazsın. Sitemde 10 hit vardı. 10 tane makale ile Adsense aldım. Adres olarak da xxx mah. 4.sok a.blok sok.1 vs tarzında yazdım. Yok düzgün adres yazacakmışız yok bilmem ne. Bilmiyorum içimdeki siniri sana boşalttım galiba. Çok yüklendiysem kusura bakma, senin iyi niyetini anladım ama bilmediğini belli etme bari. İçimi döktüm be :D.

Ben bilmiyorum siz cok iyi biliyorsunuz ben adsenseden boyle onay aliyorum hic red almadim siz dusunun.

oyilmaz oyilmaz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 225
  • Beğeniler 48 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

nevoyun adlı üyeden alıntı

Adsense alarim ama sırf görmen icin sonra hesabi iptal edecem hediye falan istemiyorum.

Ek Olarak:

Ben bilmiyorum siz cok iyi biliyorsunuz ben adsenseden boyle onay aliyorum hic red almadim siz dusunun.

Tamam sen al sonra iptal edersin :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al