-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
blogger sitesidir ücretsiz domain aldım dün blogger ile reklam seçeneği aktif adsenseden site ekleme yaptım ret cevabı aldım eksi varmı yoksa beklemelimiyim.
http://www.kingofpcphone.tk
📍Google Haritalar Pin Backlink✅Harita Maps SEO📍LOCAL SEO
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sadece 6 indexli sayfa var büyük ihtimal ondandır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Onu nasıl düzeltebilirim peki
Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Önce bir düzgün içerik gir ondan sonra, içeriklerin hepsi toplama baska siteden copy - paste yapmışsın, tema kötü bunları düzelt sonra başvuru yap
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kopyala yapıştır zaten yapma kardeşim blogger'in amacı bu zaten robotlar tek tek inceliyor yazıları kendin elinle manuel olarak yazacaksın copy olan konularını sil baştan ekle manuel olarak sonra başvur hatta başvurma bekle kendi açılacak bende bekliyorum bak elle tek tek yazacaksın başka sitelerden tek satır bile kopyalarsan algoritma bunu algılıyor ve işaretliyor seni kendin yaz bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Başlıkların sonuna manuel olarak King of PC Phone eklediğiniz için, Blogger'da otomatik eklediğinde konularınızda iki tane aynı site ismi görünüyor.
Veya Gizlilik politikanıza girdiğimde eski domain isminiz kalmış görünüyor. Ayrıca tamamlanmamış cümleler var:
Reklam ortaklarımızdan bazıları sitemizde çerezleri ve web işaretlerini kullanabilir. Reklam ortaklarımız arasında .......
Winrar'ı son içeriğinizde paylaşmışsınız mesela katılımsız/portable yani ücretli versiyonunu ücretsiz olarak paylaşmışsınız. Bu Adsense politikalarına ters düşüyor olarak algılamış olabilir. Aynı şekilde Winrar içeriğine girdiğimde video dışında ne bir yazı mevcut ne de bir bilgi.
Üst menüde sitemap paylaşmışsınız, o paylaştığınız sitemap'in hiçbir katkısı olmaz. Onu kaldırabilirsiniz. Google o sayfayı spam olarak algılamış olabilir.
Sitenin en alt footer kısmında hala eski linkiniz kalmış. Uzun içerikler yazmak zorunlu olmasa bile sizin içerikleriniz genel olarak çok çok kısa tutulmuş.
Son olarak kontrol etmedim fakat kullandığınız resimlerin açık lisansı olduğundan emin olun. Bu da önem verilen konulardan birisidir çünkü. İçerikleriniz için ücretsiz görselleri pixabay.com sitesinden indirip kullanabilirsiniz.
Kullanıcı deneyimine önem vermeye çalışın. Ziyaretçi gözünden kendi sitenizi yorumlayın. Ziyaretçiyi sitede daha uzun süre tutacak şeyler üzerinde durun. Kısacası Adsense bu sebeplerden birini veya birkaçını fark edip onaylamamış olabilir. Uzun süre incelenirse daha çok neden çıkabilir ortaya. Kopyala yapıştır şeklinde içeriklerden kesinlikle uzak durmalısınız.
Elinizden geldiğince eksikleri düzeltmek ve site kalitesini yukarı çekmek için çabalayın. Hataları tecrübe ettikçe Adsense'in algoritmasını zamanla kavrarsınız zaten. Kaldı ki eğer ilk websiteniz ise gayet normaldir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Teşekkür ederim bunları tekrardan gözden geçireyim sonra tekrardan kontrol ederiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Evet ilk web sitem ve sizin bu yazınız ile yeni site açılır inan 😆 gerçekten ilkkez bukadar ilgilenen gördüm
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İçerik az, alan adına zaten girmyiorum, yasa dışı içerikler var. Daha ne olsun alsa şaşırtıcı olurdu.