-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
diğer
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkdaşlar ben reklamları engelleme yapıyorum yine çıkıyorlar mesela zyıflama katagorisi kapalı fakat yine kilo verme kilo alma reklamları çıkıyor sadece acaba sitemin içeriğine göre reklam ayarlama imkanı varmıdır adsensede
http://www.sorgulamasi.gen.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Çıkmasını istemediğiniz reklamların URL lerini bloklayabilirsiniz. Ya da reklam görüntüleme merkezinden tek tek reklam birimlerini bloklayabilirsiniz. Reklamlara tıklamadan URL'lerini almak için Google Publisher Toolbar kullanabilirsiniz.
- Vetch
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İki sitem var. Bu tür paylaşım konularını daha önce de gördüm. Fakat, nedense benim sitemde bu tür reklamlar çıkmıyor. Bence, yazdığınız konulara da dikkat etmelisiniz. En azından ben söyle düşünüyorum. Kolay gelsin.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hocam eğer sitenizde alakalı reklamların çıkmasını istiyorsanız. KANAL OLUŞTURUN bu sayede çoğunlukla kanala girdiğiniz anahtar kelimelerle alakalı reklamlar çıkar. Bu arada reklamlar her zaman sitenize göre çıkmaz mesela siz o gün google da zayıflama vs. gibi bir arama yapmışsanız girdiğiniz tüm sitelerde kilo verme ile alakalı reklamlar karşınıza çıkacaktır.