Shydox
www.majerweb.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhabalar,
Domain başı 100₺ den onay hizmeti veriyoruz.
WhatsApp; 0850 346 25 81
İyi Çalışmalar.
biXi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sayfanda gizlilik & güvenlik bölümü yok öncelikle bu sayfayı oluştur düzgünce yaz ve wordpressin kalıcı bağlantılardaki gizlilik güvenlik yerinede bu sayfanı tanıt.
Sitenin yarısı ingilizce,yarısı türkçe domain adı türkçe içerik ingilizce belki bir nebze sorun yaratıyor olabilir.
Tema olarak kötü.
Yazıların kopya olma ihtimali varmı hepsi özgün mü?
AmmoByte
Rubber Baby Buggy Bumpers
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazilim Uzmani
-
-
Ad Soyad
N** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Makale sayinizi arttirmalisiniz,
Kullanim sartlari sayfanizi olusturmalisiniz.
Siteniz azda olsa hit sahibi olmali,
Google Search Console'da sitenizle ilgili cozulmesi gereken bir problem var mi? kontrol etmelisiniz.
En azindan 1 sosyal medya sitesinde profil olusturarak sitenize icon-link ekleyerebilirsiniz.
Bir de temaniz fazla bos kalmis, footer alanini da doldurmanizi, about us, contact, privacy policy ve Term of Use linklerini footer'ada koymanizi oneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam öncelikle siteni gezdim fakat sitenizin çok eksiği var. Özellikle en büyük eksiğinizi ziyaretçilerin site içinde dolaşmasını sağlayan iç linklendirmedir. Yazdığınız makaleler arasında mutlaka diğer alakalı makalelerden linkler vermeniz gerekiyor. Adsense site içi gezinmeyi sağlayan sitelere onay veriyor. Eğer bu bilgi yeterli değilse önce
buraya tıklayarak adsense onaylanmama sebepleri inceleyebilir beraberinde gezinme sorunundan dolayı sıkıntı yaşadığınız içinde
google adsense içerik sorunları giderme konusunu incelemenizi tavsiye ediyorum.
"Kurgu Gücü" sitesinde makale yazarı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Adsense onayı nasıl alınır adındaki e kitabımı alarak iyi bir başlangıç yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben adsense olsam bwnde kabul etmem, Sitenizin yeteri kadar Post yok yeni açılmış 3 4 başka yerden alınmış bir yazı olan siteye neden reklam veriyim ki? Bana scam hareketler yaparak zarardan başka kazandırmaz ki. Bence içeriğinizi genişletin ve Hit sayınızı arttirdiktan sonra tekrar başvuru yapın
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
1 haftalık siteye copy paste 15 tane ( 300 kelimeden fazla )içeriği editleyerek adsense aldım. Sitende temanı değiştirmeni , içerik sayısını artırmanı hatta alan adın Türkçe olup içerik Yabancı dil olması sıkıntı olabilir. Pek bilgim olduğu soylenmez ama her başvurduğumda ilk başvuruda onaylandı sitelerim. Dilerim ki ilerde düzenlemeler yapıp sizde adsense onayı alırsınız.