-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Toyota Otomotiv
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
+200 kelimelik 46 adet özgün yazı bulunan sitem için defalarca Adsense isteğinde bulundum ancak tahmin edeceğiniz üzere hep red cevabı aldım. 2 gün önce Amerika lokasyonlu bir gmail hesabı açtım. Bu gmail hesabı ile sitem için Adsense başvurusu yaptım. 2 gün içinde onay aldı. Mağlumunuz Amerika lokasyon olduğu için ödeme adresini sallamak zorunda kaldım. Daha sonra dedim ki sitem adsense hesabını onaylıyor. Amerika lokasyonlu adsenseyi iptal edeyim, Türkiye gmail hesabından başvuru yapayım. Dün gece amerika hesabını iptal edip, Türkiye adsense ile başvuru yaptım ve bu sabah "Yetersiz İçerik" reddi geldi. Şaşırmamak elde değil. Amerika lokasyonlu adsenseyi 2 günde kabul ederken, Türkiye lokasyonlu adsense başvurumu belki de 50. kez reddediyor...
btnaslan
Bilinen Hayatı Kodlayın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WebMater, Seo, YouTuber
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam bunlar bizi dışlıyor sanki bide türkiye lokasyonlu alınca ülke değiştirmiyorsunuz ya hani ama yurtdışı alınca değiştirme imkanı varken türkiyeyi seçince bu ülkede kullanılamaz uyarısı alınıyor ben burdan şüphelendim acama bizi mi dışlıyorlar anlamadım bende ama hocam günde 5 içerik 300 - 400 kelime arası makale yazmaya devam edin 2 hafta sonra tekrar başvurun %80 onaylanması lazım...
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Biz onlardan değiliz Türküz biz. :)))))
1 kişi bu mesajı beğendi.
Nesco
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
hocam abd lokasyonlu acın ödeme işlemi için internet üzerinden nasıl bilgi alacagınızı bulabilirsiniz olmadı burda başlık acsanızda yardımcı olurlar ödeme nasıl alacagınız hakkında
oBen
Kelimelerin Gücü Adına..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Adsensenin Türkiyeye Garezi Var
Adsense'nin Türkiye'ye Garezi Var
Seninde Türkçe diline garezin var :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
70826
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Tamamen Google TR'de çalışan Türk geçinen elemanların kendi Milletini hor görme durumu başka bir şey değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Valla hocam geçmiş olsun lakin bu sitede yıllardır adsenseden ödeme alan insalar var. Site adresinizi pm atın inceleyelim bir eksik varsa söyleyemeye çalışalım nacizane elimizden geldiğince.
Ülkemizde maalesef belli bir yaş grubu adsense alıp daha sonra günde 30 defa kendi ip adresi ile reklamlara tıklayıp zengin olacağını zannetti 2005-2010'lu yıllarda taki banlanana kadar. Bu gibi durumlar oldukça her geçen gün zorlaştı adsense alım süreci ülkemizde.
Sizi tenzih ederek yazıyorum bu yazımı ama öyle acayip siteler (gerçekten tasarım aşamasında, 3-5 içerik girilmiş olan) ile başvurup sonra konu açanlar varki, adamlara hak vermemek elde değili kurunun yanında yaşta yanıyor olabilir.
nuti
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
bende 0 içerikle bir köy sitesi için adsense başvurusu yapmıştım. ama mail adresim hotmail.co.uk du kabul edildim pin bile geldi köyüme kadar :D
1 kişi bu mesajı beğendi.