-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
mesleksiz
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Selamınaleyküm arkadaşlar size kısaca sorunumu anlatmak istiyorum. Benim 2 tane sitem var biri özgün makale kullandığım site ve bu site ile bir kaç gün önce adsenseye başvurdum ve kabul edildi. Fakat bu sitemin fazla hiti yok. İkinci sitemin hiti yüksek fakat hiç bir makalesi özgün deyil ben bu ikinci siteme reklamları koymak istiyorum ve bu siteme yoğunlaşmak istiyorum sizlerim sorum şu.
İkinci siteme reklamları koysam birinci site ile hiç ilgilenmesem bir sıkıntı olurmu?
İkinci siteye reklam yerleştirmek için adsenseden izin flan istiyormuyuz yoksa direk reklamları yerleştiriyormuyuz?
Ve en önemlisi ikinci sitemde hep alıntı içerik olduğu için adsense banlayabilirmi hesabımı
https://goo.gl/PEq8Wd
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
google politikalarını ihlal etmediğin sürece sorun olmaz üstad kullanabilirsiniz başkas sitede
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
bende aynı durumdayım takip
kingadam
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Hocam bende o konuyu düşünüyorum da ama şunu duydum ki o diğer site hani özgün makale falan yokya o yüzden normalde alamadığından dolayı hani oraya koyacagindan dolayı sıkıntı olur mu onu bilmiyorum
DisLanZe
suleymanakyildiz.com.tr ❤
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
iframe ile 2. siteye reklamı koyabilirsin ben öyle yapıyordum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
mesleksiz
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu işlerden çok iyi anlayan bir arkadaşımız varsa bana özelden mesaj atsın sitenin ismini ve ziyaretçi istatistiklerini gönderiym bi bakıp olumlu veya olumsuz bilgilendirirse sevinirim ayrıyeten konu nun kesin bir cevabına ulaştığım zaman benim gibi merak eden arkadaşlar için bu konu altında paylaşırım
https://goo.gl/PEq8Wd