-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Merhabalar, bildiğiniz üzere bütün agarpvp sunucuları ADSENSE tarafından banlandı. (en başta olmak üzere agar.io) buna rağmen agarionun banı açılmış bilgisi olan var mı şimdi ben boşu boşuna mı ban yedim? Adsenseye "DİREKT" olaraktan 1e 1 görüşebileceğim telefon numarası veya mail adresi var mıdır? 2 domain çöp haline geldi bu agarpvp ban saçmalığından tek domainim banlansa onada tamamda... :mad:
Ek Olarak: Üstelik "Google AdSense ! PREMİRUM !" almış...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Adsense Premium için;
"Web sitenizin aylık gösterimi 20 Milyon üzeri olmak zorundadır.
Aylık 5 Milyon arama sorgusu almak zorundasınız.
Web siteniz zaten AdSense kurallarına aykırı olmamalıdır (illegal)
Şirket olmanız gerekmektedir ayrıca AdSensenin ödemelerini şirket hesabınıza yatıyor olmasıda ayrı bir çizgi."
gibi faktörler baz alınmakta. Muhtemelen itiraz ederken Adsense Premium'a uyumluluk belirtilmiştir.
CoderBY
www.mistikfrm.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bunun hakkında haber okumuştum "Agar.io çalışmalara başlıor" diye agar.io biliyorsunuz global bir oyun sizinkisi ise küçük google şirketine gidip ordan işlem yapabilecek birimisiniz, hayır. Bu yüzden sorunuz gerçekten saçma.
www.mistikfrm.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Hocam benim tek acıdığım konu herkesin 15bin+ tl düşürüp benim yarıda parayı çekemeden çuvallamamdır. Benim gibi 5 6 site sahibinin suçu neydi. Adsense ile birebir konuşacağımız hiçbir yer yok mudur hiçbir şekilde telefonla Google'a bağlanamaz mıyız? :(