-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar
Dün akşam mobilden girdiğimde fark ettiğim bir reklamın ekran görüntüsünü aldım ve sizlerle paylaşıyorum.
Web sitem tekstil ile alakalı olmasına rağmen adsense gibi bir reklam kuruluşunun böyle terbiyesizce reklamları yayınlıyor olması beni şok etti.
Bunları engellemenin bir yolu var mı?
Ekran görüntüsü
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
Sercans
www.sercansevincer.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunları engellemenin tabi ki bir yolu var adsense hesabınıza girip reklamlar bölümünden hassas reklamlar kategorisini seçip kaldırabilirsiniz. Fakat bende bu reklamlar engelli olmasına rağmen hala gösterebiliyor. Bu da reklam verenlerin yapmış oldukları laf ebeliklerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Farklı kategorilerde bu tarz reklamları paylaşabiliyorlar. Bununda yolu aynı adsense üzerinden yayınlanan reklamları geçmiş dönem olarak görüp tek tek engel atmanız olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
oBen
Kelimelerin Gücü Adına..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Adsense paneline girip sol menüden --> Reklamlara İzin ver & Reklamları engelle bölümünden reklamın linkini engelleyebilirsiniz.Tabi öncelikle reklama tıklayıp linkini kopyalamanız gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sercans adlı üyeden alıntı
Bunları engellemenin tabi ki bir yolu var adsense hesabınıza girip reklamlar bölümünden hassas reklamlar kategorisini seçip kaldırabilirsiniz. Fakat bende bu reklamlar engelli olmasına rağmen hala gösterebiliyor. Bu da reklam verenlerin yapmış oldukları laf ebeliklerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Farklı kategorilerde bu tarz reklamları paylaşabiliyorlar. Bununda yolu aynı adsense üzerinden yayınlanan reklamları geçmiş dönem olarak görüp tek tek engel atmanız olabilir.
oBen adlı üyeden alıntı
Adsense paneline girip sol menüden --> Reklamlara İzin ver & Reklamları engelle bölümünden reklamın linkini engelleyebilirsiniz.Tabi öncelikle reklama tıklayıp linkini kopyalamanız gerekiyor.
Cevaplar için teşekkür ediyorum, engellemeye çalışacağım ama böyle reklamların böyle sitelerde yayınlanmasını etik bulmuyorum
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hafız
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam adsensenin çalışma mantığı : kişinin en çok aradığı şeyler üzerinde çalışıyor . Hal böyle olunca ; kişi o sitelerden fazla vakit geçirdiği için , adsense ona yönelik reklam yayınlıyor. Normal yani .
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Dijital Web Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Scripthanesi öyle bir şey yok kardeş cookie temizle bir kaç sitede dolaş sende de çıkacaktır.
Detaylar iftardan sonra 🟢
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Demekki siz bu tür konularda arama yapıyorsunuz google armanıza göre reklam gösterir bu sizden kaynaklı bişey yani başkasında o reklam çıkmaz engelleseniz dahi sizin aragığınız kelimelere göre yine bu tür reklamlar çıkıcaktır.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye