-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
yazılan yorumlara bakıyorum da neden insanlar başkalarını sürekli küçük görme rencide etmek için çaba gösteriyor anlamıyorum. Arkadaş belli ki bu işi bilmiyor ve sadece fikir verip bilgi almak istiyor. Anlayışlı olan arkadaşlar zaten gereken bilgiyi veriyor ancak diğerleri ne için yorum yapıyor anlamış değilim
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
secret1071 adlı üyeden alıntı
Kardeş havalar nasıl orada. Yazdıkların çok komik. Bence araştırmadan, öğrenmeden bir paylaşım yapma!!! Yoksa böyle çok komik durumlara düşersin.
Komik duruma düşen konu sahibi değil de sizi görüyorum burada, insanlara bu şekilde tepki veremezsiniz. Böyle bir hakka sahip değilsiniz, böyle tepkiler vererek amacınızın ne olduğunu çözemiyorum.
Konu sahibi arkadaşımız gayet açık ve net konuşmuş, ABD hesap sahibi arkadaşlara ortaklık seçeneğini sunmuş yada bana yatırım ortağı gerekli imasını kullanmış. Onu rencide ederek ve ne dediğini bilmeden yazmak da saçmalığın daniskasıdır. Benim tüm mesajlarıma bakabilirsin hiç kimseye şuan sana gösterdiğim tepkiyi göstermedim ki sanmıyorum da ama böyle paylaşımlara gelen bu tür mesajlara da sessiz kalacak bir yapıya sahip değilim.
----
Konu sahibi arkadaşım; Evet dediğiniz olay doğru, TBM olayı ABD hesaplarında gayet iyi örnek bir mantık 1 Dolar: 3.60₺ * 1 ₺: 1 TL = 1 Tık: 1 Dolar=3.60₺ 1 Tık 1 ₺ dersek= 1 ₺ sonuç ortaya çıkar. Bunu uzun zaman ABD lokasyonlu hesap kullanımından biliyorum. Ödemelerimi Payoneer ile alırdım. Ama belli bir süre sonra bir hatam yüzünden hesabım banlandı. 2. kez başvuru yaptım onaylandı ama adres pin doğrulama problemi yaşadım. Onu geçsem bile vergi problemi çıkıyordu. Bende TR hesaplarına döndüm.
Söylemiş olduğun durum gayet iyi bu konuda sana yardımcı olabilirim.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
gaste
webibo.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Bilişim uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Vay anam vayy. Adam konu açmış denmeyen şey kalmamış :) Hoşunuza gitmiyorsa yorumlamayın kardeşim. Sanki wmaracı sizin ev bu gelenler misafir sizde kısıtlama koyuyorsunuz. Ya bırakın komik geliyorsa gülün geçin. Hile hurda yapıyorsa bağırın çağırın. Doğru yazıyorsa fikir alın yeter.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Yok imza falan
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bu karşısındaki gömmeye çalışan arkadaşları anlamıyorum, insan bilmiyorsa bir konu açar, konu açmak için bilgili mi olmak gerekiyor ? çok yanlış düşünceli insanlar var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
weblobedi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Satış Ortağı
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Önemli olan ziyaretçinin nereden geldiğidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Gerrard Sen USA-türk'teki misin ? Bende Miamideyim.
Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.