hlnl
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşlar benim aklımda bir düşünce var ki bu şöyle bir olay.
Bir arama motoru tarzında site açmayı planlıyorum ve bu arama motorunun motorunu adsense yapmak istiyorum.:)Yani bu arama motoruna adsense için kanal koysam bu olay olabilir mi ? Yapan veya gören var mı ? Tam bu konu hakkında bilgim yok.Banlanırmıyım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Tesadüfen gördüm ekledim hemen siteme Teşekkürler :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hayırlı olsun hocam. bol kazançlar
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Daha önce benimde aklıma gelmedi değil bu durum, ancak şöyle iki nokta var ki, birincisi kim neden sizin arama motoru sitenizi kullansın ikincisi bu duruma Google nasıl bakar :) bu sorularla işin içinden çıkamadığım için de vazgeçmiştim elbette :)
Ek Olarak: Daha önce benimde aklıma gelmedi değil bu durum, ancak şöyle iki nokta var ki, birincisi kim neden sizin arama motoru sitenizi kullansın ikincisi bu duruma Google nasıl bakar :) bu sorularla işin içinden çıkamadığım için de vazgeçmiştim elbette :)
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
hlnl adlı üyeden alıntı
Hocam görüyoruz bir çok siteyi reklam vererek ana sayfa yaptırıyorlar kendileerini veya başka kötü yollarla.Biz tabiki kötü olmamakla birlikte arama motoru oluşturabiliriz.2.si zaten google kendisi arama özelliği veriyor ve bu durumada bir şey diyeceğini sanmıyorum.
elbette ancak atladığınız nokta Google bunu site içi arama için veriyor arama motoru yapılsın diye değil :D
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.