-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Account Not Active
An AdSense account does not exist for this login, as your application is currently in review. Within a week of your application date, we'll review your application and follow-up with you via email. Once you are approved to join AdSense, you'll be able to log in to your account and get started.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
#
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hesabınız aktif değil
Hesabınız incelemeye alınmadığı için giriş yapamıyorsunuz. Başvuru tarihinizden sonra ki bir hafta için de adsense ekibi tarafından gözden geçirelecektir ve size e-posta gönderilecektir. Adsense'e katılmaya hak kazandığınızda hesabınıza giriş yapmak mümkün olucaktır.
Yani diyor ki başvurun inceleniyor bu kadar anladım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
1-2 saat sonra tekrar girdiğimde bu sefer tekrar başvuru sayfası geliyor . Kabul mu etmiyorlar anlamış değilim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
#
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Reklamlarını eklemen için ön kabul daha kabul edilmiyor kardeşim önce reklamlarını ekliyorsun adsense o zaman incelemeye alıyor siten uygunmu değil mi diye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
ilk seferde reklam kodu oluşturmuştum kabul etmişti herhalde sadece inceleme kalmıştı ama ne bir mail ne de bişe yaptı ve adsense girdiğim zaman benden tekrar gönermemi istedi ve göönerdiğimde bu durumla karşılaştım