79408
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yeni adsense aldım ayda 100-200 TLl almak istiyorum. günde 0-10 tıklanma geliyor ve 500 görüntülenme oluyor. Okuldaki arkadaşlara reklama tıkla desem google bunu nasıl anlayabilir ki? bütün gün bunu düşdüm :D
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
diyebilirsin fakat devamlı aynı adreslerden tıklama geldiği zaman google bunu görücektir ve seni yasaklıcaktır bu riski göze almaya değmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
79408
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
mesela ben birine gıcık kaptım aynı saydada ki reklama tıklsam çok defa bunun adsense yasaklayabilir mi:confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
Ban yediğinde nasıl anladığını çözmeye çalışırsın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Birini reklamlarına teşvik etmen adsense politikalarına aykırıdır. Uzun vadede adsense bunu fark edip cezanı kesecektir.
Her şeyin doğalı iyidir. Reklamlarına sitene giren gerçek kullanıcıların tıklaması ve ürünü/hizmeti satın alması gerekir. Bu sayede hem reklam veren, hem yayıncı hem de adsense kazanır. Fakat bir reklama tıklayıp hiçbir şey yapmadan siteden geri çıkmak herkese kaybettirir. Sonuç olarak reklam veren dönüş alamayınca adwords reklamını keser, sen de avcunu yalarsın.
bekca544
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başka birinin reklamlarına da tıkladığın zaman onun reklamlarını sabote etmiş olacaksın. O arkadaş farkına varmazsa onu gelirinden mahrum bırakmış olacaksın. Vicdan meselesi ama bir yandan da internette vicdan diye bişey kalmadı. Geçen Dijital Pazarlama Uzmanı Ayhan Kahraman Seo kelimesinde en üstte çıkmış ve bazı art niyetli kişiler birtakım saldırılar sonucunda adamı yine saf dışı bıraktılar. Google herşeyi çözdü de şu art niyetli insanları bir türlü çözemedi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Arkadaş hile her zaman seni bulur. !
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
Thyphoon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
işte ülke bu kafa yapısı olduğundan bir gelişme kaydedemiyor. Ben şahsen reklam verirken tüm dünyayı seçip Türkiye hariç yapıyorum özel bir fiyat giriyorum. Türkiye'ye ise en düşük şekilde giriyorum çünkü bu zihniyetten dolayı bakiye bildiğin çöp oluyor. Şu zihniyeti aştığınızda tbmler yükselecek herkes kazanacak.