-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Frelancer
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle merhabalar. sitem 8 aylık ve A hesabından 3 kere adsenseye başvurdum politikalar yüzünden 2 kez en son yetersiz içerik diye red yedim. 1 ay sonra youtube adsense için B hesabından başvuru yaptım ve onaylandı. daha sonra tekrar A hesabından web adsenseye başvuru yaptıgım da
Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu incelerken, hesap bilgilerinizin yakın zamanda onaylanan ve [B]B hesabı ile ilişkili bir AdSense hesabıyla eşleştiğini fark ettik.
AdSense Program Politikalarımız birden fazla hesaba izin vermediğinden, yeni başvurunuzu şu anda kabul edemiyoruz.[/B] bu maili aldım.
şimdi onaylanmış mı anlamadım ve işin içinden çıkamıyorum. A hesabı ile ilişkili derken adres bilgilerinden mi bahsediyor acaba?
...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör, Acil tıp teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam aynı bilgiler ile olmaz.
Ek Olarak: Hocam aynı bilgiler ile olmaz.
maymaa
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
farklı bir mail adresi ile deneyin
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Farklı Telefon numarası,adres,isim,soyisim olarak bir mail hesabı açın ve onun üzerinden başvurun. En ufak bir bilgi veritabanındakiler ile eşleştiğinde 2. hesap olarak görüyor ve onay vermiyor.
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenici
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenizi youtube üzerinden aldığınız adsense hesabına ekleyin. Oluyor mu bilmiyorum ama tam tersi oluyor, mesela site üzerinden alınan adsense'ye youtube bağlanıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
b hesabın youtube için onaylanmış sadece.Zaten google herkesinkini onaylıyor.Youtube için adsense almak çok kolay.Sizin şimdi yapmanız gereken b hesabından siteniz için başvuru yapmak.Ayarlar bölümünden site erişim ve yetkilendirmeden sitenizi yazıp onaylayacaksınız.Daha sonra reklam kodlarını alıp sitenize yerleştireceksiniz.Ardından 2.onay yani herkesin zorlandığı dert yandığı onayı bekleyeceksiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
farklı telefon ve e-posta ile denemelisiniz.