-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Çok trafik geldiği için değil, muhtemelen çok fazla yönlendirme trafik geldiği için banlanmıştır.
Google sitelerinin kısmen organik hit veya sadık takipçilerinden hit almasınıda istiyor.
Ayrıca bunu meraktan soruyorum, twitter hesap alıp satma işi başta Google politikalarına aykırı sayılmaz mı?
- Vetch
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Google beni de bu yüzden banlamıştı. 3-4 içerik olan bir bloga reklam koyup Twitter'dan link verdim. Aşırı yüklenme oldu. Sanırım bir limitleri ve algoritmaları var.
Sitelerde aşırı dalgalanmalar yayıncıları korumak adına göze batıyor olabilir.
Ek olarak:
Belki de Twitter hesabı alıp satan bir site politika ihlalidir. O yüzden de ban yemiş olabilirsiniz. Uzmanlar cevaplasın bunu da :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
GokhanGok adlı üyeden alıntı
Hocam bence google den gelecek olan cevabı umursamayın, girin oyun sitelerin forumlarına reklamınızı yapın her satıştan da bence komisyon alın. Sanal alemde oyun hesapları çok iyi gidiyor ve güvenilir bir site olur tanılırsanız bence cok daha başarılı olursunuz ama şu sitenin dizayn kımsına biraz özen gösterin derim. Şahsen benim oynadığım 3 adet online oyun var ve deli gibi hesaplar satılıyor. Bence bu yönde çok daha ilerleyebilirsiniz.
Ek Olarak:
Sana örnek vereyim sitenin temasını güzel bir hale getir gittigidiyor gösterim başına tık başına çok iyi teklifler veriyor ama oraya da kabul edilmek biraz zor temayı falan güzelleştirin derim
Gittigidiyor'uda kullandım uzun süre ancak ücreti güzel vermesine rağmen adsenseye oranla hiç tık almıyor. Yanlışınız var o noktada. Olay sadece tık başı ücret değil bir e-çok etken yan yana geldiğinde adsense açık ara öne geçiyor.
Ha birde şu var. Adsense'den hep düşük tık geliyor diye birşey yok. Benim tık başı ort 30 kuruş civarı. Yani gittigidiyor'un en yüksek ücretinin 2 katı.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Katılıyorum aşırı trafikten ban yenmez. Muhtemelen geçersiz tıklama etkinliğindendir.
Sosyal olan her şey.