yjb
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dün hesabım geçersiz tıklamadan 1 ay askıya alındı. Geçen ayın bakiyesi bu ay hesabıma yatar mı? Bilen var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Çok fazla bilgim yok fakat hesabın askıya alındıysa ödeme yapılmaz diye biliyorum.
Hesabım geçersiz tıklama sebebiyle süresiz feshedildi, kendim tıklama yapmadım. İtiraz etmeme rağmen kabul edilmedi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bir kaç kişinin konusunu gördüm, askı süresi geçtiği halde askı kalkmamış. Eğer 1. Ayın sonunda askı kalkmaz ise ödeme yapmazlar muhtemelen.
Geçmiş olsun, kendi reklamlarınıza tıklama yapacak veya yaptıracaksanız daha dikkatli olmalısınız. Tr sitelerde tavsiye etmiyorum. Hem tbm düşük hem de varandaşımızın cebinden gidiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adsense hesabı banlanıp ödeme alan oldumu hiç acaba. Kimi ödenir diyor kimi ödenmez. Başına gelenler yazabilirmi acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Askeri Personel
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 ay hesabın banlandıysa o ay ödeme alamassın ban geçtikten sonra ödemeni yatırırlar hesap komple banlandıktan sonra yani 2. ye ban yedikten sonra içinde ne kadar varsa çöpe gidiyor benimde aynısı oldu içinde 3k çöpe gitti alısıyor insan :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci / Web İşleri
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Adsense hesabı banlandığında, bakiyeniz reklam verenlere geri iade ediliyor. Parayı çekemiyorsunuz. Askıya alınan hesaplar hakkında bir fikrim yok.