lostyazilim
tr.link

Aylık 300 bin sayfa görüntülemesinin adsense için önemi yok mu?

14 Mesajlar 1.443 Okunma
lstbozum
tr.link

nokta nokta Kurumsal SEO Çözümleri Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Web/Seo/ARGE
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad O** C**
  • Mesajlar 2585
  • Beğeniler 758 / 758
  • Ticaret 15, (%93)
hayırda çok saçma bir site, neyin ne olduğu nerede olduğu saçmalık. Resim sitesimi? soru cevap sitesimi? adsense yerinde olsam bende vermem.

NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
wmaraci
reklam

hRSor hRSor WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 654 / 134
  • Ticaret 5, (%100)

nokta adlı üyeden alıntı

hRSor şimdi daha öncede senin konularını görmüştüm konularına istinaden yazıyorum..

Birden fazla başvuru yapıldığında, adsense URL'yi reddeder. Genelde 3 başvurudan sonrasındaki başvurularda genellikle yapıyor. URL kullanamaz hatasını. Bunlar haricinde, Daha önce sitenizden adsense alındımı ? yada site sıfırdan mı açtınız. Adsense Geçersiz URL hataları bir kaç sebebtendir.

açık söylemek gerekirse, web sitenize girdim çok saçma çok karışık. onun dışında, hizli-resim.info açmışssınız soru cevap scripti var? çok saçma. Adsense politikaları iyi okuyun. Bu siteye adsense almanız oldukça zor.Ben bir kullanıcı olarak saçma buldum + 300 bin kişinin girdiği bir sayfada
https://www.google.com.tr/search?q=hizli-resim.info&oq=hizli-resim.info&gs_l=psy-ab.3...3765.3765.0.3931.1.1.0.0.0.0.136.136.0j1.1.0....0...1.1.64.psy-ab..0.0.0.ydAPfjGFlL0

bu şekilde index ortalaması olmaz. kolay gelsin

Öncelikle teşekkür ederim,300 bin kişi değil,300 bin sayfa görüntülemesi dedim.
Ayrıca,bunu sadece bir web sitesi olarak düşünüyorsunuz sanırım,bu sadece bir web sitesi değil,ayrıca bir android uygulamadır.
Tamam o konuda haklısınız,hizli-resim.info ve sorucevap ne alaka diye,hrsorucevap.online olarak yeni bir domainde aldık.
Android uygulamayıda şöyle göstereyim ; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hizliresim
Teşekkürler iyi çalışmalar.

• Üyelik 06.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 654 / 134
  • Ticaret 5, (%100)

alper75 adlı üyeden alıntı

nokta baktımda zaten soruların ve cevapların çoğunu kendisi girmiş

Çok fazla komiksin ya,sen gibilerin olması insanı gururlandırıyor,çekememezlik deniyor buna dimi ;) Madem dedin bende diyim,hrsor kullanıcı olarak sadece duyuruları ve kazananları ben yazdım,diğerlerinin hepsi normal kullanıcılar.Adwors reklamlarını da bilmiyorsundur sen şimdi,hmm işte ordan yüzlerce liralık reklam veriyorum ;)
Paran varsa sende dene ;)

• Üyelik 06.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 654 / 134
  • Ticaret 5, (%100)

nokta adlı üyeden alıntı

hayırda çok saçma bir site, neyin ne olduğu nerede olduğu saçmalık. Resim sitesimi? soru cevap sitesimi? adsense yerinde olsam bende vermem.

Oda öyle yapıyor merak etme.
Soru cevap sitesini hrsorucevap.online domaine taşımayı düşünüyorum bende.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al