lostyazilim

Aylık 350 TL Gelirli Siteyi Ne kadara satmalıyım ?

28 Mesajlar 4.688 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Veysel Veysel Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Otomotiv
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad V** T**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 84 / 146
  • Ticaret 31, (%100)
Su gelirin 6 veya 9 kati diyen arkadaslara biraz ayar oluyor. Adam korsan tema ile kopya icerik ile site acik ilk 3 ayda 200 tl ye yakin kazandigini gordum bunun yaninda , orjinal tema kusursuz icerik 3bin liralik tema ve projelik sitenin aylik 50 tl kazandigini gordum. Simdi o mantikli gidince bu adam o kadar yatirimi 6 katina satacak diyemi yapti?

Site alinirken veya satilirken

1- Domain kalitesi
2- Icerik durumu
3- Domain yasi
4- Kazanc suresi
5- Sitenin en az 2 ay onceki seceresi ( link cikilmismi cop edilmismi)
6- Site proje sitesimi yoksa klasik duz mantik bir sitemi

bunlar olculur bicilir sonra ortalama bir fiyat verilir. Yoksa sadece kazancin 6 veya 9 kati dersek insanlari yaniltmis ve yanlis yonlendirmis oluruz.

wmaraci
reklam

ahmetce33 ahmetce33 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek turizm
  • Konum -
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 1165
  • Beğeniler 267 / 266
  • Ticaret 151, (%100)
şimdi satmaktan ziyade müşteri bulabilmek mesele ölü paraya verirseniz hemen satılır ama hakkına satayım derseniz zaman alabilir..

Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...

rezcaxu rezcaxu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 10 / 3
  • Ticaret 7, (%100)
Şu şekilde bir hesap önerebilirim. Sitenin son 9 ayına ait gelirlerinin ortalaması sonra bu gelirin 9 ile çarpımı sitenizin ortalama değerini bulmanıza yardımcı olur. Eğer siteniz o kadar eski değilse de kazanç sağladığınız ayları hesaplayıp ortalamasını 9 ile çarpabilirsiniz. Siteniz eski , domaininiz kaliteli , içeriğiniz de geniş ise bu sayıyı 12 yapabilirsiniz.

dashner dashner Mesaj Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad R** B**
  • Mesajlar 279
  • Beğeniler 41 / 40
  • Ticaret 4, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Gelip de hiçbir detay görmeden 4 bin eder 10 bin eder gibi laflar gördüğümde kan beynime sıçrıyor. Neye göre eder arkadaş, stabil mi bilmiyorsun, ne kadardır açık bilmiyorsun, içeriği bilmiyorsun, domain ismini, türünü, sektörünü bilmiyorsun, istatistikleri görmüyorsun.

Ben de diyorum 15 bin eder. Salladım bol keseden. Azcık mantıklı olun; biraz sorgulayın, şu domain satacak olan arkadaşlarımız da lütfen istatistik detaylarını güzel ve uzun vadeli sunsunlar, üzerinde hep birlikte detaylı düşünelim, belki de akıllarındaki rakamların çok çok üstünde burada kızışacak bir açık arttırmayla satacaklar..

Lütfen biraz daha itinalı olalım hep birlikte. ;)

3bin eder, 5bin eder diyeni görmedim. konuyu açan sormuş "siz olsanız ne yapardınız" diye. cevaplar da "ben olsam xx'e satardım" şeklinde. sen niye atarlanıyosun ki :)

edit: sonradan yazan olmuş da, senin mesajına kadar yazan olmadı hiç. sonrası için tepkin haklı. saygılar.. :)

wmaraci
wmaraci

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)

recepbedir adlı üyeden alıntı

sen niye atarlanıyosun ki :)

edit: sonradan yazan olmuş da, senin mesajına kadar yazan olmadı hiç. sonrası için tepkin haklı. saygılar.. :)

Saygılar sunduğunuz için minnettarım ancak tekil ifade kullanabilecek kadar yakın olduğumuzu sanmıyorum. Mesaj bekleyen ve patlamaya hazır bir yaşlı teyzeymişim gibi suçlarcasına bir itham hoş olmadı, mesajları tek tek gözden geçirirseniz benzer tepkilerin olduğunu; öncesinde ne yazıldığını, sonrasında ne tepki verildiğini görebilirsiniz.

Saygılar.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

realcorumlu realcorumlu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek memur
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 8 / 8
  • Ticaret 9, (%100)
Arkadaslar lutfen ortam gerilmesin rica ediyorum...

SevgidenHabersiz SevgidenHabersiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad e** y**
  • Mesajlar 755
  • Beğeniler 24 / 82
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar bakın internet ortamında pek çok kişi şu durumdan muzdarip insanlar site alırken site satarken gerçekten ne yapacağını bilmiyor eğer site alırken zarar etmemek istiyorsanız ************** insanların oyunlarına maruz kalmak istemiyorsanız

Yapılması Gerekenler;
1.Site Yaşı en az 1 yıl olması gerekir.
2.Her hangi bir seo çalışması yapılmışmıdır bu çok önemli
3.Domain kalitesi
4.1 Yılki gelir belgeleri, resimleri
5.Site içeriği

site alırken bunlara çok dikkat etmeniz gerekir çünkü kopya site açarak 2 ay boyunca içerik girip backlink kasıp 2 ayda 700 800 lira kazanıp bunun resimlerini çekip forumda 4-5 milyara birilerine satıp insanları kandıran kişiler var bu gibi siteler inanın ömürsüz sitelerdir bu dediklerime dikkat edin arkadaşa gelirsek.

Arkadaş bu saydıklarımın dışında ise yani sitesi yaşlı uzun süre olmuş içeriği hukuka aykırı deil kopya değil gerçekten her ay düzenli olarak para kazanıyor ise site en fazla 3 Bin 500 Tl eder...

~V''^~V^V'^~-----------------

http://ircdforum.com - http://hobichat.net

realcorumlu realcorumlu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek memur
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 8 / 8
  • Ticaret 9, (%100)
Tesekkur ederim dostum..

Ek Olarak: Sadece bir ornek vereyim kpssforum org istendigi icin verdim inceleyiniz sinav zamani gunluk 15 20 tl arasi diger zamanlar 5 10 tl arasi gelip gidiyor.

Ek Olarak: Teknobu org digeri
Diger siteyi vermeyim bende sakli kalsin..

Ek Olarak: arkadaslar site satılıktır bilginize....kpssforum.org teknobu.org her ikiside satılıktır

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al