Veysel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
-
Ad Soyad
V** T**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Su gelirin 6 veya 9 kati diyen arkadaslara biraz ayar oluyor. Adam korsan tema ile kopya icerik ile site acik ilk 3 ayda 200 tl ye yakin kazandigini gordum bunun yaninda , orjinal tema kusursuz icerik 3bin liralik tema ve projelik sitenin aylik 50 tl kazandigini gordum. Simdi o mantikli gidince bu adam o kadar yatirimi 6 katina satacak diyemi yapti?
Site alinirken veya satilirken
1- Domain kalitesi
2- Icerik durumu
3- Domain yasi
4- Kazanc suresi
5- Sitenin en az 2 ay onceki seceresi ( link cikilmismi cop edilmismi)
6- Site proje sitesimi yoksa klasik duz mantik bir sitemi
bunlar olculur bicilir sonra ortalama bir fiyat verilir. Yoksa sadece kazancin 6 veya 9 kati dersek insanlari yaniltmis ve yanlis yonlendirmis oluruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
şimdi satmaktan ziyade müşteri bulabilmek mesele ölü paraya verirseniz hemen satılır ama hakkına satayım derseniz zaman alabilir..
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Şu şekilde bir hesap önerebilirim. Sitenin son 9 ayına ait gelirlerinin ortalaması sonra bu gelirin 9 ile çarpımı sitenizin ortalama değerini bulmanıza yardımcı olur. Eğer siteniz o kadar eski değilse de kazanç sağladığınız ayları hesaplayıp ortalamasını 9 ile çarpabilirsiniz. Siteniz eski , domaininiz kaliteli , içeriğiniz de geniş ise bu sayıyı 12 yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
recepbedir adlı üyeden alıntı
sen niye atarlanıyosun ki :)
edit: sonradan yazan olmuş da, senin mesajına kadar yazan olmadı hiç. sonrası için tepkin haklı. saygılar.. :)
Saygılar sunduğunuz için minnettarım ancak tekil ifade kullanabilecek kadar yakın olduğumuzu sanmıyorum. Mesaj bekleyen ve patlamaya hazır bir yaşlı teyzeymişim gibi suçlarcasına bir itham hoş olmadı, mesajları tek tek gözden geçirirseniz benzer tepkilerin olduğunu;
öncesinde ne yazıldığını, sonrasında ne tepki verildiğini görebilirsiniz.
Saygılar.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Arkadaslar lutfen ortam gerilmesin rica ediyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
e** y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar bakın internet ortamında pek çok kişi şu durumdan muzdarip insanlar site alırken site satarken gerçekten ne yapacağını bilmiyor eğer site alırken zarar etmemek istiyorsanız ************** insanların oyunlarına maruz kalmak istemiyorsanız
Yapılması Gerekenler;
1.Site Yaşı en az 1 yıl olması gerekir.
2.Her hangi bir seo çalışması yapılmışmıdır bu çok önemli
3.Domain kalitesi
4.1 Yılki gelir belgeleri, resimleri
5.Site içeriği
site alırken bunlara çok dikkat etmeniz gerekir çünkü kopya site açarak 2 ay boyunca içerik girip backlink kasıp 2 ayda 700 800 lira kazanıp bunun resimlerini çekip forumda 4-5 milyara birilerine satıp insanları kandıran kişiler var bu gibi siteler inanın ömürsüz sitelerdir bu dediklerime dikkat edin arkadaşa gelirsek.
Arkadaş bu saydıklarımın dışında ise yani sitesi yaşlı uzun süre olmuş içeriği hukuka aykırı deil kopya değil gerçekten her ay düzenli olarak para kazanıyor ise site en fazla 3 Bin 500 Tl eder...
~V''^~V^V'^~-----------------
http://ircdforum.com - http://hobichat.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Tesekkur ederim dostum..
Ek Olarak: Sadece bir ornek vereyim kpssforum org istendigi icin verdim inceleyiniz sinav zamani gunluk 15 20 tl arasi diger zamanlar 5 10 tl arasi gelip gidiyor.
Ek Olarak: Teknobu org digeri
Diger siteyi vermeyim bende sakli kalsin..
Ek Olarak: arkadaslar site satılıktır bilginize....kpssforum.org teknobu.org her ikiside satılıktır