-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar.
Adsense tarafından banlanmış bir domain satın aldım. Domain kaliteliydi ve boşa çıkmıştı bu yüzden bile bile aldım. Şimdi domain üzerinde taslak olarak bir site hazırladım ve google'a banı kaldırması için başvuru yapacam. Sormak istediğim şu;
Bu banlı domain'e, başvuru öncesinde adsense hesabımdan reklamları yerleştirirsem, google beni banlar mı?
sospas
www.mustafasevinc.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sales and Technical Manager
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Adsense tarafından banlı olduğuna eminmisiniz ? Domain ismini PM ile iletirmisiniz ?
Birde ben bakayım.
BiELOF
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Makine Modelcisi
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
domain sahibi isim, firma, ip, host değişince ban meselesi kalmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hocam ben de aynen sizin gibi, bilerek Adsense banlı düşmüş domain aldım. Site kurdum ve son 2 haftadır Adsense kodları ekli. Yalnız banlı olduğu için zaten reklam açılmıyor, reklam alanı boş kalıyor. Ban durumu söz konusu olmaz. Ama banı açtırma girişiminde bulunmadan önce siteyi temiz kurun ve özgün içerik girin. Ben banın kaldırılması için başvurdum; uzun 7-8 gün cevap gelmeyince umudu kestim, sitedeki tüm yazıları sildim ve siteyi de kaldırdım. 1-2 saat sonra "Banınız kaldırılmıştır, 48 saat içinde reklamlar aktif olacaktır." gibi bir mesaj geldi. Ama ben sitenin anasını ağlattığım için ban kaldırılmadı tabi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hem mail attım hem de kontrol panelinden inceleme talebi gönderdim. Bakalım artık.
Ek Olarak: Sitem indekslenmiş arkadaşlar, adsense ban yiyen domainin indeks almaması gerekmiyor muydu?