-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bence de google belirli tıklamanın üstünde tıklama gelirse o ip adresine bir daha reklam göstermeyi engellemek yerine adsenseyi banlıyorsa Google nin de hata yaptığının ve ondan daha iyi bir teknolojinin yapılabileceğini unutmamak gerek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kardeş inan şuan bende çok sinirlendim bu olaya.sereften yoksun hasiyetsiz insan görünümlü yaratik.daha söylenecek çok şey var ama neyse...birde hocam rakip sitelerin bellidir.bence şüphelileri daraltabilirsin...tekrar adsense hesabın aktif olacağına inanıyorum..
www.unutulmazezgiler.info
Panda
ctrlpanda.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör - Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Destekleriniz için teşekkürler. Her şeyi yapın ama kul hakkı yemeyin. Bu davranışta bir kul hakkıdır. Çünkü ortada bir emek var ve gayri resmi bir şey yok. Devlet zaten vergisini kesiyor, aracı firmalar alacağını alıyor. Sizin aldığınız para tüm bunların arasında en düşük olanı. Sen kalkıpta buna göz dikiyorsan ha yolda yetim birisinin parasını almışsın kul hakkına girmişsin ha böyle davranarak benim hakkıma girmişsin aynı şeydir. Allah ıslah etsin ne diyelim. İnancı varsa tabi.
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
2 gün önce ilk defa adsense onayı aldım ve bunun sevincini forumda paylaşmak istedim ama bu tür insanlar aklıma geldi ve paylaşmadım :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
büyük geçmiş olsun. bu işleri yapanlar hiç öbür tarafı düşünmez mi? nasıl verecek bunun hesabını.
googleyi de anlamış değilim. dünyanın en büyük şirketlerinden birisin, milyarlarca dolar bütçeye sahipsin. bu tip işleri nasıl olursa tespit edemez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adsense reklam servislerini kullanan daha büyük web sitelerinde sistem nasıl işliyor peki? Örneğin birisi hürriyetin sitesinde 30 kere aynı reklama tıklasa hürriyet banlanacak mı? google bunu çok kolay bir şekilde çözebilir.