-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Dostlarım 3. kere rededildim bu gün. 2 kere yetersiz içerikten, bu seferde politikadan elediler. Ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım, nerde yanlışım var. Nolur bi gösterin doğru yolu, site uzantısı xyz olduğu için admatic falanda koyamıyorum. Fazla değil kendi kendini geçindirse yeter sitem benim için.
SİTEM
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
uzantıyla alakalı olduğunu sanmıyorum..eğer içeriklerin özgün,telif hakkı falan yoksa bence beklemelısın yeterli hite ulaşınca kabul ederler sanırsam....
www.unutulmazezgiler.info
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hocam günlük 30 hitle girenler var, benim 200'den aşağıya hiç düşmedi hitim. İçeriği takan admatic zaten, adsense sorun etmiyor ama alamazsam sitemi kapatmayı bile düşünebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam adsense'nin hitle alakası falan yok kendim nasıl aldığımdan söz edeyim. Siteye toplam 20 - 25 yayın ekledim hepside tek tek kendi elimle girdiğim yazılardı. Yazıların türü google geçmişimle alakalıydı bildiklerimi yazdım. Neyse her şey tamam diyerek başvuruyu yaptım 1. onaydan sonra 3 defa red aldım ama yılmadım. Aynı içerik ve sitede bir kaç düzenleme yapıp tekrar yolladım ve onay aldım.
Peki neydi bu değiklikler.
1. Ana sayfada görünen yazıların devamını oku eklentisini kaldırarak tamamının görünmesini sağladım
2. Gizlilik politikası ekledim
3. İletişim bölümü ekledim
ve tekrar göndererek hesabı aldım hepsi bu kadar. Öte yandan sitede hit falan yoktu yani bu hite takılmayın önemli olan özgünlük. İnşallah alırsınız başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
artizfm adlı üyeden alıntı
Hocam elinize sağlık çok güzel anlatmışsınız, peki konu bütünlüğü önemli mi ? Bahsettiğiniz nokta'dan 40 içerik daha ilerideyim ve sitemin tek eksiği o detaylar arasında gizlilik politikası ama sitem genel blog yani konu bütünlüğü ve bağlantıları pek yok açıkcası.
Bence konu bütünlüğü önemli site tek bir konu ile alakalı olsun. Ama sen benim dediklerimi uygula tekrar gönder olmadı sitenin konusunu değiştirirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
kamu
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
93, (%98)
bloggerde 6 aydan eski bir blogun varsa, içinde 5-10 yazı varsa başvur 3-5 saate adsense sahibi olursun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Flutter Developer
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
70, (%97)
Hocam ücret karşılığında adınıza hesap açabiliriz. İlgilenirseniz son konuma bakabilirsiniz. İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sadece gizlilik değil, anasayfada yer alan yazıların büyük kısmı görünsün. Bir sayfanın yazılarının büyük oranı ana sayfanda gözüksün bu çok önemli.