-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar aklıma bir şey takıldı.Örneğin bir bilgi sitesi açtım diyelim.Bir çok kategori var.
Astronomi , Bilim , Teknoloji , Hayvanlar Alemi vs
Bu kategorilerin her birinden ayrı tbm mi verir ? Normalde aklımda bir fikir var.Ancak bunuda düşündüm :)
botcu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynısını bende düşünüyorum hocam ya. Birisi aydınlatsın.
Şuanlık warez siteler, adult siteler tutuyor fakat mutlaka ödevi olan herkes girer elbet.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Reklam geliri hem senin site içeriğine göre, hem robotun siteni kategorize edip edememesine, hem de gelen ziyaretçinin önbellek geçmişine bağlıdır. Bilgi sitesi dediğin site çöp sitedir. Herşeyden biraz olan sitenin kategorisi olmaz. Olmayınca da çıkan reklamlar da çorba olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklam geliri hem senin site içeriğine göre, hem robotun siteni kategorize edip edememesine, hem de gelen ziyaretçinin önbellek geçmişine bağlıdır. Bilgi sitesi dediğin site çöp sitedir. Herşeyden biraz olan sitenin kategorisi olmaz. Olmayınca da çıkan reklamlar da çorba olur.
Dün açtığım konuya yazmıştınız.Konu buna benzerdi ama bu sefer farklı şekilde sormak istedim.Gerçekten bilgi sitesi çöp durumu var tabi ancak hiti gösterimi fazla oluyor ama