-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sd
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sagolun ben de admatic reklamlari hakkinda bilgi ariyprdum. Scroll ads ve intersititil nasil bir birim
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sd
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sagolun hocam cavap icin bunlar goruntulenme veriyor degil mi.
Questom
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
Ü** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Adsenseye acırsanız siz acınıcak duruma düşersiniz :)
Kusura bakmayın ama adsense kimsenin hakkını yemez. Sen legal site açtıktan sonra, adam gibi tüm işlerini yürüttükten sonra senin hakkını verir adsense. Kimse 100 tl gerek 500 tl hiç ama hiç kimseye kıyak yapmıyor yapmazda. Sen yeterki legal takılma, hit gönderme, sahte tıklama vs yapma. Durduk yere neden banlasın ki adsense seni? Sadece sıkı bir yönetimi var o kadar, bu işler ciddi işler yani. Birşeylerle uğraşıyorsan ki mutlaka bu olmalıdır, illegal birşey yapmayacaksın, yapıyorsanda sonuçlarına katlanıcaksın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / K
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Admatic başvurusu Yaptım; 1-2 saate onaylandı. Bu arada adsense reklâmlarım da var.
Admatic'i 1 gün denedim. Işler hiç öyle 2 reklam birimine ayda 300-500 kazanırsın diye yazıldığı gibi değil.
En yüksek gelir getirir denen 800*600 lük reklam ile scroll ad'i yerleştirdim. Sorun şu : gün sonunda scroll ad 1300 kez gösterilmiş ; intersititial reklam ise sadece 100 ?
Işin komik yanı; reklamlar tüm sayfalarda görünecek şekilde ayarlı ve sitemin günlük sayfa görüntülenme sayısı 12k 'dan aşağı olmaz. 1300 ve 100 nerede 12bin nerede?
En iyi gelir getiren sistem adsense 'dir ; açık ve net. Özgün olduğunuz sürece ve işin dolambaçlı yollarına girmediğiniz sürece Google da sizi sever adsense'de .
Bu arada scroll ad 1k başına 0.10 -0.35 deniyor ama Görüntülenme sayısı arttıkça 0.1 den fazla vermiyor . Diğer reklam da aynı şekilde. Kasa hep kazanıyor kısaca