lostyazilim
tr.link

Bir Amatörden Tavsiye...

35 Mesajlar 5.964 Okunma
lstbozum
tr.link

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Merhaba arkadaşlar... Admatic ile ilgili mart ayı(yani 10günlük) istatistiklerim aşağıdaki gibi...
Günlük rapor aldım ki zaman zaman hangi derecede yüksek oranlar geldiğini görebilesiniz diye...

wmaraci
reklam

mondschein mondschein WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek sd
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 1206
  • Beğeniler 52 / 147
  • Ticaret 5, (%100)
Sagolun ben de admatic reklamlari hakkinda bilgi ariyprdum. Scroll ads ve intersititil nasil bir birim

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)

mondschein adlı üyeden alıntı

Sagolun ben de admatic reklamlari hakkinda bilgi ariyprdum. Scroll ads ve intersititil nasil bir birim

Hocam sitemi ziyaret ettiğinizde canlı olarak görebilirsiniz. İnterstitial reklam açılışta çıkan 800*600 reklam... diğer scroll ad ise sağ altta yandan çıkan reklam...

Oranlarda da gördüğünüz gibi 728*90 banner bile zaman zaman 1k gösterime 1tl civarı verebilmekte...

• Üyelik 27.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek sd
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 1206
  • Beğeniler 52 / 147
  • Ticaret 5, (%100)
Sagolun hocam cavap icin bunlar goruntulenme veriyor degil mi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)

Sagolun hocam cavap icin bunlar goruntulenme veriyor degil mi.

Evet hocam, görüntüleme bazında çalışıyor. Adsense reklamların da tıklanma şeklinde çalıştığını varsayarsak güzel bir ikili olur bence sitelerde...

• Üyelik 27.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek sd
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 1206
  • Beğeniler 52 / 147
  • Ticaret 5, (%100)

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

Evet hocam, görüntüleme bazında çalışıyor. Adsense reklamların da tıklanma şeklinde çalıştığını varsayarsak güzel bir ikili olur bence sitelerde...

Haklisiniz hocam adsenseden kalan yerlere admatic sermistiriyim. Admatic tekil hiti mi sayiyor. Bir kullanici 10 sayfa gezince 1 mi 10 mu sayiyor

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)

Haklisiniz hocam adsenseden kalan yerlere admatic sermistiriyim. Admatic tekil hiti mi sayiyor. Bir kullanici 10 sayfa gezince 1 mi 10 mu sayiyor

Çoğul hit i sayıyor hocam. Adsense gibi kıl değil :D

Questom Questom Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ü** D**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 0 / 27
  • Ticaret 2, (%100)
Adsenseye acırsanız siz acınıcak duruma düşersiniz :)

Kusura bakmayın ama adsense kimsenin hakkını yemez. Sen legal site açtıktan sonra, adam gibi tüm işlerini yürüttükten sonra senin hakkını verir adsense. Kimse 100 tl gerek 500 tl hiç ama hiç kimseye kıyak yapmıyor yapmazda. Sen yeterki legal takılma, hit gönderme, sahte tıklama vs yapma. Durduk yere neden banlasın ki adsense seni? Sadece sıkı bir yönetimi var o kadar, bu işler ciddi işler yani. Birşeylerle uğraşıyorsan ki mutlaka bu olmalıdır, illegal birşey yapmayacaksın, yapıyorsanda sonuçlarına katlanıcaksın.
utf8

kişi bu mesajı beğendi.

matcomler matcomler WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / K
  • Meslek Mühendis
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Admatic başvurusu Yaptım; 1-2 saate onaylandı. Bu arada adsense reklâmlarım da var.
Admatic'i 1 gün denedim. Işler hiç öyle 2 reklam birimine ayda 300-500 kazanırsın diye yazıldığı gibi değil.
En yüksek gelir getirir denen 800*600 lük reklam ile scroll ad'i yerleştirdim. Sorun şu : gün sonunda scroll ad 1300 kez gösterilmiş ; intersititial reklam ise sadece 100 ?
Işin komik yanı; reklamlar tüm sayfalarda görünecek şekilde ayarlı ve sitemin günlük sayfa görüntülenme sayısı 12k 'dan aşağı olmaz. 1300 ve 100 nerede 12bin nerede?
En iyi gelir getiren sistem adsense 'dir ; açık ve net. Özgün olduğunuz sürece ve işin dolambaçlı yollarına girmediğiniz sürece Google da sizi sever adsense'de .
Bu arada scroll ad 1k başına 0.10 -0.35 deniyor ama Görüntülenme sayısı arttıkça 0.1 den fazla vermiyor . Diğer reklam da aynı şekilde. Kasa hep kazanıyor kısaca

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)

matcomler adlı üyeden alıntı

Admatic başvurusu Yaptım; 1-2 saate onaylandı. Bu arada adsense reklâmlarım da var.
Admatic'i 1 gün denedim. Işler hiç öyle 2 reklam birimine ayda 300-500 kazanırsın diye yazıldığı gibi değil.
En yüksek gelir getirir denen 800*600 lük reklam ile scroll ad'i yerleştirdim. Sorun şu : gün sonunda scroll ad 1300 kez gösterilmiş ; intersititial reklam ise sadece 100 ?
Işin komik yanı; reklamlar tüm sayfalarda görünecek şekilde ayarlı ve sitemin günlük sayfa görüntülenme sayısı 12k 'dan aşağı olmaz. 1300 ve 100 nerede 12bin nerede?
En iyi gelir getiren sistem adsense 'dir ; açık ve net. Özgün olduğunuz sürece ve işin dolambaçlı yollarına girmediğiniz sürece Google da sizi sever adsense'de .
Bu arada scroll ad 1k başına 0.10 -0.35 deniyor ama Görüntülenme sayısı arttıkça 0.1 den fazla vermiyor . Diğer reklam da aynı şekilde. Kasa hep kazanıyor kısaca

Hocam adsense ile kıyası yapılamaz elbette. görüntüleme sayısı konusunda bende de tutarlı görünmüyor pek. Benim günlük 400-500 görüntüleme oluyor ortalama... Reklam görüntülemeleri ise aynı oranda değil... Bu arada 300-500 kazanırsınız... iddiaları bana ait değil. Ben adsense yokluğundan en iyisidir diyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al