lostyazilim
tr.link

Blog'unuz şu an AdSense için uygun değil

30 Mesajlar 33.345 Okunma
lstbozum
tr.link

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)

yuruyengemi adlı üyeden alıntı

Yaklaşık olarak 3 aylık olan bir blog sahibini tanıyorum. Geçenlerde yapabildi başvuru. blogger.com uzantılı

yazdıklarımı okursan yapabileceğini anlarsın ?

wmaraci
reklam

Panarogga Panarogga Adsense Onay Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Adsense
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3021
  • Beğeniler 2 / 516
  • Ticaret 130, (%100)
sizin sorununuz burda ilk aşamada başvuru yapmak olmasın çünki daha sitenizin indexi yok önce bu sorunu halledin bence

Emre19 Emre19 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 933
  • Beğeniler 16 / 125
  • Ticaret 2, (%100)

Yaklaşık olarak 3 aylık olan bir blog sahibini tanıyorum. Geçenlerde yapabildi başvuru. blogger.com uzantılı

Hocam doğru yapılıyodu bende yaptım belki sitenin anahtar kelimelerde veya içeriğinde sorun var

SerhatAtilkan SerhatAtilkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 4 / 43
  • Ticaret 8, (%100)

WebDost adlı üyeden alıntı

Direk adsense'den de yapamıyorum. Beni bloggerdan başvuru yapmamı söylüyor. Bakınız:

http://i.hizliresim.com/P33N1Q.png

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)

Direk adsense'den de yapamıyorum. Beni bloggerdan başvuru yapmamı söylüyor. Bakınız:

http://i.hizliresim.com/P33N1Q.png

ücretsiz alan adına sahipsiniz, zaten 6 ay sınırı spam siteler için getirildi

• Üyelik 17.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 4 / 43
  • Ticaret 8, (%100)

ücretsiz alan adına sahipsiniz, zaten 6 ay sınırı spam siteler için getirildi

Hocam galiba yanlış anlatıyorum. Geçenlerde yaklaşık olarak 3 ay önce açılan blogspot.com uzantılı bir blog üzerinden başvuru yaptık bir arkadaşa

• Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)

Hocam galiba yanlış anlatıyorum. Geçenlerde yaklaşık olarak 3 ay önce açılan blogspot.com uzantılı bir blog üzerinden başvuru yaptık bir arkadaşa

kardeşim sana yardımcı oluyorum artık o devir bitti diyorum. .blogspot.com siteleri için 6 ay sınırı var. okumaktan aciz misiniz.

Başvurunuzu tam olarak incelemeden sitenizin uygun olup olmadığını söyleyemeyiz. Ancak, başvuru yapmadan önce sitenizin AdSense’e uygun olup olmadığını anlamak için kontrol edebileceğiniz birkaç nokta bulunmaktadır.

Web siteniz var mı?
Katılmak için bir web sitesine sahip olmanız gerekir. Web siteniz yoksa, Blogger'ı kullanarak bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Kaliteli içerik oluşturmaya yönelik ipuçlarımızı okuyarak kullanıcıları ve reklamverenleri sitenize çekebilirsiniz.
18 yaşından büyük müsünüz?
Şartlar ve Koşullarımızda belirtildiği gibi, yalnızca 18 yaşından büyük kullanıcıların başvurularını kabul edebiliyoruz.
Siteniz program politikalarımıza uyuyor mu?
Başvurunuzu göndermeden önce sitenizin politikalarımıza uygun olup olmadığını kontrol edin. Politikalarımızı istediğimiz zaman değiştirebileceğimizi ve Şartlar ve Koşullarımız uyarınca, bu politikalardaki değişiklikleri izlemenin sizin sorumluluğunuzda olduğunu lütfen unutmayın.
Siteniz en az 6 aydır size mi ait?
Çin ve Hindistan da dahil olmak üzere bazı yerlerde, yayıncıların en az 6 aydır o sitenin sahibi olması gerekir. Bu önlemi, reklam ağımızın kaliteli olmasını sağlamak ve reklamverenlerimizin ve mevcut yayıncılarımızın çıkarlarını korumak için aldık.
Hazır olduğunuzda bir başvuru göndermeniz yeterlidir. Başvurunuzu gözden geçirir ve yaklaşık bir hafta içinde sizinle e-posta yoluyla bağlantı kurarız.

• Üyelik 17.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 4 / 43
  • Ticaret 8, (%100)

kardeşim sana yardımcı oluyorum artık o devir bitti diyorum. .blogspot.com siteleri için 6 ay sınırı var. okumaktan aciz misiniz.

Başvurunuzu tam olarak incelemeden sitenizin uygun olup olmadığını söyleyemeyiz. Ancak, başvuru yapmadan önce sitenizin AdSense’e uygun olup olmadığını anlamak için kontrol edebileceğiniz birkaç nokta bulunmaktadır.

Web siteniz var mı?
Katılmak için bir web sitesine sahip olmanız gerekir. Web siteniz yoksa, Blogger'ı kullanarak bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Kaliteli içerik oluşturmaya yönelik ipuçlarımızı okuyarak kullanıcıları ve reklamverenleri sitenize çekebilirsiniz.
18 yaşından büyük müsünüz?
Şartlar ve Koşullarımızda belirtildiği gibi, yalnızca 18 yaşından büyük kullanıcıların başvurularını kabul edebiliyoruz.
Siteniz program politikalarımıza uyuyor mu?
Başvurunuzu göndermeden önce sitenizin politikalarımıza uygun olup olmadığını kontrol edin. Politikalarımızı istediğimiz zaman değiştirebileceğimizi ve Şartlar ve Koşullarımız uyarınca, bu politikalardaki değişiklikleri izlemenin sizin sorumluluğunuzda olduğunu lütfen unutmayın.
Siteniz en az 6 aydır size mi ait?
Çin ve Hindistan da dahil olmak üzere bazı yerlerde, yayıncıların en az 6 aydır o sitenin sahibi olması gerekir. Bu önlemi, reklam ağımızın kaliteli olmasını sağlamak ve reklamverenlerimizin ve mevcut yayıncılarımızın çıkarlarını korumak için aldık.
Hazır olduğunuzda bir başvuru göndermeniz yeterlidir. Başvurunuzu gözden geçirir ve yaklaşık bir hafta içinde sizinle e-posta yoluyla bağlantı kurarız.

Allaha şükür öyle bir sorunum yok hocam. Yalan mı söylüyorum şimdi ben.

• Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)

Allaha şükür öyle bir sorunum yok hocam. Yalan mı söylüyorum şimdi ben.

tamam sen doğru söylüyorsun google yalan söylüyor. torpil sokuyorlar bazı siteler allahım :D arkadaşım sana yolladığım metni oku oku, oku,oku,oku cevabı orda var oku oku oku okuu okuu okuu

• Üyelik 17.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 4 / 43
  • Ticaret 8, (%100)

tamam sen doğru söylüyorsun google yalan söylüyor. torpil sokuyorlar bazı siteler allahım :D arkadaşım sana yolladığım metni oku oku, oku,oku,oku cevabı orda var oku oku oku okuu okuu okuu

Hocam sen belirtmeden de önce okumuştum onları. Google yalan söylüyor da demedim bu arada. Tamam orda belirtmişler fakat bir anlam bozukluğu var.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al