-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar adsensede uzun süredi cevap alamadığım için bloggerdan blog açıp 4 tane makale yazdım kazançlar sekmesinde kayıt ol butonu aktif değil " Blog'unuz şu an AdSense için uygun değil " yazıyor sizce ne yapmalıyım ?
Acil cevaplarınızı yazarsanız sevinirim eğer olmazsa makaleleri kendi siteme alırım :D
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
blogger ile adsense alsan da diğer sitelerin için tekrar onay gerekiyor. Youtube adsense gibi oluyor yani. Hem 4 konu olan siteye verse ne olacak para mı kazanacan.
khazadum
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
SEO Executive & SEO Analyst
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sitenizin içeriğinde telif hakkını ihlal edebilecek ne var acaba? Biraz daha araştırarak içeriğinizi gözden geçirmenizi öneriyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
blogspot uzantılı ise google üzerinden bir alan adı almanızı tavsiye ederim, günlük bir yazı yazın bir ay kadar falan, %98 kabul dilir.İçerik özgün olacak, kopya olmayacak falan filan... bunlara da dikkat edin.Bu konuyla ilgili bir dünya makale var bir kaçını zaman ayırıp okuyun derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yükseltme çalışması içinde olsa farketmez hocam.blogger üzerinden adsense alsanda diğer sitene onay vermeyebilir.asıl olan hangi site olursa olsun google politikalarına uyman.diğer türlüsü işine yaramaz.4 makale ile de zaten yetersiz içerik sebebiyle adsense alamazsın.
herseyiblogluyorum.blogspot.com