Rad
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar 6 ay oldu blogger hesabımı açalı kendi özel alan adımla kullanıyorum yani blogspot uzantılı değil. Blogun 2. ayında adsense başvurdum reddedildim ondan sonra hiç uğraşmadım. 6. ayı dolunca blogun Kazançlar daki adsense butonu aktif oldu. Ordan tekrar başvurdum. Reklamları ekledim ne mail geldi ne bişey ama adsemsem onaylandı. 1 hafta da bekledim reklamların görünmesi için. widgetle ekledim, manuel ekledim kodları ama bir türlü olmadı.
Sonra başka bir hesaptan adsense için başvurdum aynı bloga. Reklamları ekledim hemen görünmeye başladı 2 saat sonra mesaj geldi zaten onaylı adsense hesabınız var onu kullanın diye. Halem reklamlar beyaz görünüyor ne yapmam lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Reklamları ekledikten sonra boş alan görünmesi normaldir. Bu sürede adsense sitenizi inceler ve son onayı alınca reklamlar görülür hale gelir. Ben ekledikten sonra 3-4 gün sürmüştü görüntülenmesi.
Rad
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam inceleniyor vs. hiç bir şekilde mail gelmedi. Ve bu beyaz reklam işi taş çatlasın 2-3 gün sürer. Ayrıca hesabım onaylı görülüyor.