-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar benim bir bloğum var yaklaşık 2 ay önce açtım. Son bir haftadır günlük 100 - 200 arası ziyaretçisi var. Ben bu bloğa adsense başvurusu yapmak yerine daha önce .com uzantılı sitemden yaptığım başvurudaki kodları yerleştirsem yayınlanırmı ve sorun çıkarırmı google acaba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
saol emre teşekkür ederim fakat benim site blogger uzantılı sıkıntı olmaz değilmi kanallara onu eklesem. Birde url kanallarına siteyi ekledikten sonra normal reklam alır gibi reklam birimi oluşturuyoruz sonra o kodu yayınlıyoruz anladığım kadarıyla değilmi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Salt Barındırıcıdan kastını anlamadım. Ben adsense hesabını .com uzantılı bir haber sitem için yapmıştım ertesi gün onaylanmıştı. Sonra reklam brimlerini yayınlamaya başladım. Diğer stelerim için hiç url kanalı felan eklemiyordum. mesela .org adında bi paylaşım sitem var buraya direk reklam birimi oluştur diyip yayınlıyorum :) şuan 2 tllik bi kazancı var. Ama blogger uzantısı için url kanalı eklemekmi gerekiyor onu anlamadım. Hepsi için eklemek gerekiyorsan ben hiç eklemeden yayınlıyodum daha önce diğer sitelerimde. kafam karıştı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Fuarcılık ve organizasyon
-
-
Ad Soyad
S** K**
-