gakgos
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bildiğiniz gibi adsense Türkiye içi çok yüksek hitiniz yoksa güzel para bırakmıyor ondan bende ingilizce bir site açmak istedim ve bir süre önce açtım. sitenin ismi kusadasiplaces.com
Şimdi sormak istediğim bu domain ve tema ile nasıl yol katedebilirim.
İngilizcesi olan arkadaşlar bu isim iyimidir sizce? Google kusadasi places yazınca bir konu 3. sırada çıkıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Domain idare eder, temayı beğenmedim hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Endüstri müh.
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
renkler ile biraz daha oynayın daha iyi olabilir reklam eklenmiş zaten asıl gerçeği 1 ay sonra siz daha iyi anlaırsınız :) evet ingilizce daha çok kazandırıyor ama ing. sitede rakabet de daha fazla ama Türkiye ile ilgili bilgileri alanları ing. yazmak ve çalışmak daha mantıklı olur ki ülkemizde en önemli sıkıntıdan biri bu ne haber ne tatil nede kültürel hayatımızı ing. olarak anlatmıyoruz burdur kadar yeri olan olan şehir yada ülkeler bile allayıp pullayıp harika tanıdıp yapıyorlar sonda bize 5 milyon ziyeretçi geldi diyor, truva savaşının yerlerini gezmek için yunanistana (ki yunanistanda geçmemiş bir olay :) ) milyonları buluyor
kısaca devem hocam aklınızdaki rakamı bilmiyorum ama bu tip işler birazda sosyal sorumluluk olması lazım bizlere başarılar :) hayırlı olması sebebiyle bir reklam tıkladım :)
bilimdili/com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
newsmag, voice, herald magazine, bunlardan birini deneyebilirsiniz gayet güzel.
Nesco
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-