lostyazilim
tr.link

Bu hitlere göre ne kadar para kazanırım

29 Mesajlar 4.270 Okunma
acebozum
tr.link

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)

SynapseMm adlı üyeden alıntı

ilginiz için saolun . peki adsense dışında hangisini öneririsniz ? Bu siteyle adsense almanız zor demişinizde , sebebi fan sitesi olması mı katagoriden kaynaklı ?

Evet kategoriden kaynaklı, Adsense dışında gittigidiyor'a başvurabilirsiniz. Orasıda ürün olduğu için büyük ihtimal kabul etmeyecekler ama şansınızı deneyin.

Şunları da yapabilirsiniz:

- Sürekli başvuru yaparak şansınızı deneyeceksiniz, artık kaç ay-yıl geçer bilemem.
- Başka birisinin hesabından reklam alıp, kanal vasıtasıyla kazanç sağlayacaksınız.
- Diğer firmaları deneyip, işinizi şansa atacaksınız. Çünkü piyasada (bana göre) düzgün firma yok.
- Yeni, popüler kategoride site açıp-geliştirip Adsense başvuracaksınız.

iyi.
elektronikssl
webimgo

ACelikaL ACelikaL I LOVE YOU PHP! Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Gazeteci,Yazar,PHP Geliştirici
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 45 / 46
  • Ticaret 6, (%100)
hocam sitende google tarafından warez'e giren paylasımlar var telif hakkı olan dizilerin tek parça olarak yayınlanması vs. google tarafından telıf hakları iddaasıyla wareze dusuyor bu yuzden adsense basvurularınız kabul edılmıyor olabılır..
örnek warez paylaşım:tıkla

Ek Olarak: hocam sitende google tarafından warez'e giren paylasımlar var telif hakkı olan dizilerin tek parça olarak yayınlanması vs. google tarafından telıf hakları iddaasıyla wareze dusuyor bu yuzden adsense basvurularınız kabul edılmıyor olabılır..

Sertdemirli Sertdemirli www.linksysdestek.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Uzman Satışcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşımın dediği gibi ben günlük kazançtan bahsetmiştim yanlışlık olmasın kardeşim. Google a bağlı kalmaya gerek yok senelerdir kullanmıyorum zorla kendimi kabul ettirecek değilim ya reklam şirketlerini araştır bulursun iyi fiyat veren bi firma. o tarz sitelerde popup dan ziyade tıklama olur. tık başına fiyat veren firmalarla görüşebilirsin.

Halk için yardım
www.linksysdestek.com

SynapseMm SynapseMm Yalan Dünya... Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)

OkanKeskin adlı üyeden alıntı

Evet kategoriden kaynaklı, Adsense dışında gittigidiyor'a başvurabilirsiniz. Orasıda ürün olduğu için büyük ihtimal kabul etmeyecekler ama şansınızı deneyin.

Şunları da yapabilirsiniz:

- Sürekli başvuru yaparak şansınızı deneyeceksiniz, artık kaç ay-yıl geçer bilemem.
- Başka birisinin hesabından reklam alıp, kanal vasıtasıyla kazanç sağlayacaksınız.
- Diğer firmaları deneyip, işinizi şansa atacaksınız. Çünkü piyasada (bana göre) düzgün firma yok.
- Yeni, popüler kategoride site açıp-geliştirip Adsense başvuracaksınız.

Peki tema nasıl sizce ? Birde site baya iyi gidiyor sanırsam 1 ay olmasına rağmen , birde bişey denedim , fan sitesi olmasına rağmen bir dizinin bölümünü paylaşsam bile google beni hep 1.sayfada gösteriyor bunun sebebi ne olabilir ? alakasız bir dizi ile fan sitesinin bağı olmadığı halde.

Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
wmaraci
wmaraci

ejder024 ejder024 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Barmen
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

resime tıkla büyür , hiti çok yüksek deil ama 1 aylık daha yeni, 1 ay üzerinden konuşursak fena sayılmaz yani

resme tıklanmıyor bende ama önemli değil.Eğer 1 k gibi hitin varsa ortalama 50 cent ile 1 dolar arası bir para kazanırsın günlük tabi bu reklam yerleşiminede bağlı.

• Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)

ACelikaL adlı üyeden alıntı

hocam sitende google tarafından warez'e giren paylasımlar var telif hakkı olan dizilerin tek parça olarak yayınlanması vs. google tarafından telıf hakları iddaasıyla wareze dusuyor bu yuzden adsense basvurularınız kabul edılmıyor olabılır..

Ek Olarak: hocam sitende google tarafından warez'e giren paylasımlar var telif hakkı olan dizilerin tek parça olarak yayınlanması vs. google tarafından telıf hakları iddaasıyla wareze dusuyor bu yuzden adsense basvurularınız kabul edılmıyor olabılır..

onları deneme amacıyla açmıştım googlede sıralaması nasıl olcak diye , ve alakasız bir dizi paylaşsam bile google 1.sayfaya atıyor..Resmi youtube hesaplarından paylaşsan bile warez mi sayılıyor

• Üyelik 09.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 45 / 46
  • Ticaret 6, (%100)
youtube,vk,facebook hiç birşey farketmez sonuçta sen birilerinin korsan dizi ve film izlemesine aracılık ediyorsan warez paylaşım yapmış sayılıyorsun..

komple filmi paylaşmak yerine dizilerin fragmanlarını paylasmanı tavsıye ederım..

• Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)

ACelikaL adlı üyeden alıntı

youtube,vk,facebook hiç birşey farketmez sonuçta sen birilerinin korsan dizi ve film izlemesine aracılık ediyorsan warez paylaşım yapmış sayılıyorsun..

komple filmi paylaşmak yerine dizilerin fragmanlarını paylasmanı tavsıye ederım..

Peki şu açıdan bak , dizinin kendi resmi youtube hesabı oluyor ve kendi bölümlerini paylaşıyor ve ordaki izlenme ile para kazanıyor dizi , bende kendi siteme koyarak izlenme oranını artırıyorum ve diziyede para kazandırmış oluyorum korsanmı oda ?

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)

Peki tema nasıl sizce ? Birde site baya iyi gidiyor sanırsam 1 ay olmasına rağmen , birde bişey denedim , fan sitesi olmasına rağmen bir dizinin bölümünü paylaşsam bile google beni hep 1.sayfada gösteriyor bunun sebebi ne olabilir ? alakasız bir dizi ile fan sitesinin bağı olmadığı halde.

Siteyi beğendim, başarılı tasarım olmuş. 1 ayda bu kadar hit alması şaşırtıcı. Aynı kategoride rakibiniz pek yok gibi. Ben 1 yıldır uğraşmama rağmen site hitim günlük 20-30.

Google odaklı iş yapmanızı önermem, zira yarın bir bakmışınız sonuçlarda sondasınız. Siteyi formda tutmanız çok iyi olacaktır.

Başarılar.

iyi.

• Üyelik 09.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 45 / 46
  • Ticaret 6, (%100)
orasını bilemiyecegım ama korsana gırıyor olması lazım. googlenın algorıtmasını cozebılen arkadaslara danısmanı tavsıye eder arkadasları konuya davet ederım..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al