netbozum
wmaraci reklam

Bu Site Neden Uygun Değil?

13 Mesajlar 2.109 Okunma
Toplam 13 mesaj ve 2.109 görüntüleme
acebozum
KaplanBozum

zangess zangess Ya Sev Ya Terket! Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek webtasarim
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad U** i**
  • Mesajlar 1153
  • Beğeniler 339 / 275
  • Ticaret 13, (%100)

42keskin adlı üyeden alıntı

hocam site biraz eskisin. biraz da hit almaya başlasın başvur kesşn kabul edilir. genelde sınır altı ay süre

Tamam kardeşim sağol. Sitede gördüğün gibi telif sorunu teşkil edecek bir şey yok. Yazılarıda ben yazıyorum zaten. Teşekkür ilgine sağol.

https://biyokimlik.com
wmaraci
reklam

soz soz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek seo
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** M**
  • Mesajlar 60
  • Beğeniler 13 / 16
  • Ticaret 15, (%100)

42keskin adlı üyeden alıntı

hocam you tube adsense için web site kullanamazsınız ki. blog ve video kanalları için kullanabilirsiniz.

zangess adlı üyeden alıntı

? Hadi ya? Ben bunu yeni öğrendim. Peki sitede uygun olmayan bir şey görüyormusun? Yeni adsense yani web adsensemi açayım?

Youtube adsense ile web site kullanılamaz tabi ama ta ki youtube adsense üzerinden başvuru yapıp onay alıncaya dek. Yoksa youtube adsensesi web için yükseltilebiliyor yani youtube adsense hesabından web siteni onaya gönderdikten sonra onaylanırsa web adsense hesabına yükseltilmiş oluyor. Benimde youtube adsense hesabım var ve bende sitem için başvuruda bulundum inşallah onaylanır onaylanmazsa artık dışardan birinden pinli bir adsense hesap satın alacağım.

kişi bu mesajı beğendi.

zangess zangess Ya Sev Ya Terket! Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek webtasarim
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad U** i**
  • Mesajlar 1153
  • Beğeniler 339 / 275
  • Ticaret 13, (%100)

soz adlı üyeden alıntı

Youtube adsense ile web site kullanılamaz tabi ama ta ki youtube adsense üzerinden başvuru yapıp onay alıncaya dek. Yoksa youtube adsensesi web için yükseltilebiliyor yani youtube adsense hesabından web siteni onaya gönderdikten sonra onaylanırsa web adsense hesabına yükseltilmiş oluyor. Benimde youtube adsense hesabım var ve bende sitem için başvuruda bulundum inşallah onaylanır onaylanmazsa artık dışardan birinden pinli bir adsense hesap satın alacağım.

Seninkide onaylanır umarım. Bende dediğin gibi, ayarlardan bu sitede reklam yayınlamak istiyorum bölümüne site ekledim. Arkadaşımız bağlanmıyor dedi şaşırdım. Teşekkürler.

https://biyokimlik.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al