lostyazilim
tr.link

bu tbm durumu hakkında fikri olan?

3 Mesajlar 681 Okunma
acebozum
tr.link

whitelight whitelight WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Selam arkadaşlar, tbm oranım 0.45 iken adsense hesabımı değiştirdim arkadaşınkini kullanıyorum diye, ancak kullandığım hesapta aynı siteye verdiği tbm 0.15 iken önceki hesapta 0.45, tüm ayarlarıda diğer ile aynı yaptım, 2 gün denedim yükselmedi, diğer hesaba geçtim tekrar arttı, size nasıl diğerini de yükseltebilirim?

elektronikssl
webimgo

KhanJitsu KhanJitsu Şef (MEB'de) Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Şef (MEB'de)
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1642
  • Beğeniler 62 / 318
  • Ticaret 93, (%100)
Hocam 0.45 tbm ben daha göremedim sitemde 0.05 ile devam ediyorum her gün siz bence 0.15'e bile şükredin. Ayrıca 0.45 aldığınız reklamlar belki de tükenmiştir bu sebepten ücret düşmüş olabilir. Yoksa arkadaşınızın hesabı olmuş sizinkisi olmuş fark etmez.

whitelight whitelight WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
yok tükendiğinden filan değil, yabancı kaynaklı tamamen amerikadan gelince hit bu yüzden bu kadar yüksek oluyor, dediğin gibi şuan eski hesaba koydum tekrar o tbm ye yükseldi, yabancı hiti olan herkes bilir zaten tbm nin o civarda olduğunu, sormak istediğim bu yeni hesapta bu şekilde olması ne kadar zaman alır, bazıları biraz hesapta tutman gerektiği söylediler ancak 2 gün tuttum, bu konu hakkında fikri olan varsa yazarsa sevinirim =)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al