lostyazilim
tr.link

Bunu Sizce Nasıl Yapmış ?

9 Mesajlar 1.090 Okunma
lstbozum
tr.link

TeknoTa TeknoTa Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 589
  • Beğeniler 86 / 95
  • Ticaret 31, (%97)
bugün rüya tabirine bakmak için google'a yazdığımda şu siteye girdim http://www.ruyaanlami.com/ Rüya tabirini okudum sekme açıkta bekliyordu bir de baktım ki sayfa belli zaman aralıklarla sürekli bir sonraki gönderiyi açıyor. Bunu nasıl yapabiliriz ? Google reklamlarının görüntülenmesini ve sayfa görüntüleme sayısını otomatikmen artırıyorlar. Ve tamamen organik bir şekilde. Adsense için güzel bir yöntem olduğunu düşünüyorum.

wmaraci
reklam

Bydogu Bydogu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 23 / 140
  • Ticaret 4, (%100)
mesela site açılsın ama reklamlar sonradan gözüksün diyorsan abi javascript settimeout fonksiyonu işine yarar while dongüsü ile de belirli aralıkla la tekrarlatırsın ;) şuan kod yazacak durumda değilim yardım bekleyin :)

GokhanGORAL GokhanGORAL peugeotturkey.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 24 / 117
  • Ticaret 2, (%100)
en basiti sayfaya meta refresh kodunu koy saniye olarak örnek 120 yap 2 dk da bir istediğin url ye gider

akbas akbas Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 368
  • Beğeniler 174 / 161
  • Ticaret 23, (%100)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 25.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 23 / 140
  • Ticaret 4, (%100)
abinin demek istediği belirlenen bir süre den sorna rastegele veya bir sonraki posta geçiyo birde site açıldıktan sonra istediği zman aralıkalrında reklam göstermek istiyo ilkiğni php + ajax işlemleri ile yapabilrisiniz hocam @dlkrnugur php işlerinde iyidir reklamalrıda javascripti settimeout fonksiyonu i,le tekrarlatarak yapabilriisn ;) kolay gelsin

• Üyelik 04.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 589
  • Beğeniler 86 / 95
  • Ticaret 31, (%97)

belli bir adrese değil sonraki yazıya aktarıyor. sonraki yazıya geçince bir sonraki yazıya atıyor bu sürekli devam ediyor.

Bydogu adlı üyeden alıntı

abinin demek istediği belirlenen bir süre den sorna rastegele veya bir sonraki posta geçiyo birde site açıldıktan sonra istediği zman aralıkalrında reklam göstermek istiyo ilkiğni php + ajax işlemleri ile yapabilrisiniz hocam @dlkrnugur php işlerinde iyidir reklamalrıda javascripti settimeout fonksiyonu i,le tekrarlatarak yapabilriisn ;) kolay gelsin

Reklam ile ilgili bir işlem söylemiyorum. Sonraki sayfaya geçince kullanıcı zaten orda o konu ile ilgili farklı adsense reklamı görüntüleniyor. Benim demek istediğim ben sayfaya girdim sayfada aktif kaldıkça belli süre aralıklarla sonraki gönderiye atıyor beni ve bu şekilde daha çok organik reklam gösterimi ve daha çok sayfa gösterimi elde ediyor.

• Üyelik 25.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 23 / 140
  • Ticaret 4, (%100)
her post için süreyi sizmi koycaksınız ? :) peki dlkrnugur abi phpci ücret karşılığı yaptırabilirsiniz ...

• Üyelik 04.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 589
  • Beğeniler 86 / 95
  • Ticaret 31, (%97)

Bydogu adlı üyeden alıntı

her post için süreyi sizmi koycaksınız ? :) peki dlkrnugur abi phpci ücret karşılığı yaptırabilirsiniz ...

blog sayfam yok ilgimi çektiği için paylaştım. Çoğu kişi burada blog yönetiyor adsense kazançlarını artırmak açısından güzel bir fikir olarak bulduğum için paylaştım. Bilen birisi eğer hayrına paylaşırsa nasıl yapıldığını sitedeki tüm blog site sahipleri bunu sitelerinde uygulayabilir.

hdemir hdemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek php developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
size benden bi kıyak olsun;

aşağıdaki kodda sonrakilinkID yazan kısım blog yazınızın içinde bulunan benzer diğer yazılar şeklindeki linklerinizden ilkine vermeniz ve aşağıdaki kodu footer kısmınıza eklemeniz yeterlidir.
aşağıdaki kod her sayfa geçişinde rasgele olarak 60Saniye ile 4 dakika arasında bir , bir sonraki yazınıza geçecektir. yok bunu sabitlemek isterseniz, yani her 3 dakikada bir, bir sonraki yazıya geçsin derseniz randomnumber yazan kısma 180000 yazmanız yeterlidir. 180000 değeri ms cinsindendir ve 3 dakikaya karşılık gelmektedir.

sayfanızda Jquery nin head taglarında ekli olduğundan emin olun.

bol şans.

<script>
function refreshFunction(){
if (document.getElementById('sonrakilinkID')) {
var href = $('#releated1').attr('href');
location.href = href;
} else {
//location.reload();
}
}
$(document).ready(function(){
var randomnumber = Math.floor(Math.random() * 240000) + 60000 ;

setInterval('refreshFunction()',randomnumber);
});
</script>

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 7 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 7 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al