İhalin olduğu sayfa subdomain arkadaşlar, subdomainden gtakip.coma yönlendiriyorum.ve ordada eskiden reklam yayımlanıyordu şimdi yayımlanmıyor. bu ihlal yüzünden.
Sayın Kullanıcımız,
İtiraz isteğinizi aldık. Ancak, formda gönderilen URL'nin, AdSense reklam kodu içermeyen bir sayfaya yönlendirdiğini fark ettik. İtirazınızı değerlendirebilmemiz için, gtakip.com sitenize reklam sunumu geçici olarak devre dışı bırakılmış olsa bile reklam kodu içeren bir sayfanın URL'sini belirtmeniz gerekmektedir.
AdSense reklam kodunu tekrar ekledikten sonra, Yardım Merkezimizi ziyaret ederek ikinci bir itiraz gönderin. İtirazı gönderirken, reklam kodunu içeren sayfanın URL'sini "Etkilenen Site URL'si" alanına girin.
Alternatif olarak, uyumlu olmayan sayfadan reklam kodunun tamamını kalıcı olarak kaldırdıysanız, lütfen itiraz formunda sitenizde reklam kodu içeren uyumlu bir sayfayı örnek olarak sunun. Son olarak, AdSense reklam kodunu sitenizin tamamından sildiyseniz ve gelecekte sitenizde AdSense'i artık kullanmak istemiyorsanız, itiraz göndermenize gerek yoktur.
Yardım merkezimizde, AdSense program politikaları ile ilgili daha ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi
Arkadaşlar burda ne demek istedini lütfen cevaplar mısınız anlamıyorum.