lostyazilim
tr.link

Burda ne demek istiyor google ?

3 Mesajlar 879 Okunma
lstbozum
tr.link

xbereat xbereat WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrençi
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 4 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar bu itirazı yaptım burda ne demek istiyor anlayan var mı ?
İhalin olduğu sayfa subdomain arkadaşlar, subdomainden gtakip.coma yönlendiriyorum.ve ordada eskiden reklam yayımlanıyordu şimdi yayımlanmıyor. bu ihlal yüzünden.
Sayın Kullanıcımız,

İtiraz isteğinizi aldık. Ancak, formda gönderilen URL'nin, AdSense reklam kodu içermeyen bir sayfaya yönlendirdiğini fark ettik. İtirazınızı değerlendirebilmemiz için, gtakip.com sitenize reklam sunumu geçici olarak devre dışı bırakılmış olsa bile reklam kodu içeren bir sayfanın URL'sini belirtmeniz gerekmektedir.

AdSense reklam kodunu tekrar ekledikten sonra, Yardım Merkezimizi ziyaret ederek ikinci bir itiraz gönderin. İtirazı gönderirken, reklam kodunu içeren sayfanın URL'sini "Etkilenen Site URL'si" alanına girin.

Alternatif olarak, uyumlu olmayan sayfadan reklam kodunun tamamını kalıcı olarak kaldırdıysanız, lütfen itiraz formunda sitenizde reklam kodu içeren uyumlu bir sayfayı örnek olarak sunun. Son olarak, AdSense reklam kodunu sitenizin tamamından sildiyseniz ve gelecekte sitenizde AdSense'i artık kullanmak istemiyorsanız, itiraz göndermenize gerek yoktur.

Yardım merkezimizde, AdSense program politikaları ile ilgili daha ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

Arkadaşlar burda ne demek istedini lütfen cevaplar mısınız anlamıyorum.

wmaraci
reklam

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)
gtakip.com da Adsense reklam kodlarını bulamadık diyor. Yönlendirilen hedef sayfalarda Adsense kodları yok.

gtakip.com a bir Adsense kodu koyup o linki bizimle paylaşın diyor. Çok anlaşılmayacak bir durum yok.

Yani daha Türkçesi, elindeki takipçilere diyorsun ki, şu profili takibe alın. Takipçiler gidiyor ortada Profil yok.
Bravehearts

kişi bu mesajı beğendi.

xbereat xbereat WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrençi
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 4 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
sıkıntıda adsense kodu olduğu halde böyle demesi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al