Sayın Yayıncımız,

Google reklamcılık ürünlerinden (AdSense, DoubleClick for Publishers ve/veya DoubleClick Ad Exchange) en az birini kullanarak Google'a kimlik bilgileri aktardığınızı belirledik.

Sistemlerimiz, e-posta adresleri ve/veya şifreler gibi bilgilerin, bu e-posta ekinde belirtilen reklam istekleri aracılığıyla aktarıldığını tespit etti.

Sözleşmelerimiz ve politikalarımız, kimlik bilgisi olarak tanımlayabileceğimiz bilgilerin bize aktarılmasını yasaklar. Bu gibi bilgileri gönderdiğinizde bu şartları ihlal etmiş olursunuz. Bu sorunu çok ciddiye aldığımız için söz konusu sorunla hemen ilgilenmenizi rica ediyoruz. Sorunu 30 gün içerisinde gidermeniz gerekir.

Sorunu gidermek için aşağıdaki adımları izlemenizi rica ediyoruz:

Bu konudaki ilerlemelerle ilgili güncellemeleri bu formu kullanarak bize iletin. Önümüzdeki 14 gün içinde formu göndermezseniz, para kazanma ürünü (AdSense veya AdX) hesabınızdaki ödemeleri bekletmeye alacağız. Yayıncı kimliğinizi, tam olarak bu bildirimin üst kısmında gösterildiği gibi girdiğinizden emin olun.
Ekteki dosyada yer alan reklam isteği örneklerini inceleyin. Araştırmanıza başlarken bu bilgilerden yararlanın.
Daha fazla bilgi edinmek için yardım merkezimizi inceleyin.
Bu sorunla ilgili bundan sonraki tüm iletişimlerin e-posta aracılığıyla gerçekleşeceğini ve reklam sunumu ürünlerinin hiçbirinde bildirim gösterilmeyeceğini lütfen unutmayın.

Saygılarımızla,

Google Yayıncı Politikası Ekibi





Çözümüne yardımcı olacak arkadaş var mı ?