lostyazilim
tr.link

Domain Yönlendirme Hakkında Bilgi

3 Mesajlar 769 Okunma
acebozum
tr.link

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Sizlerden bir konuda bilgi almak istiyorum, ama varsayımlara göre değil de bilginiz dahilindeyse yorum yaparsanız çok sevinirim. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim...
Söz konusu X bir site. AdSense kurallarına Domain adı nedeni ile uygun değil, içerik bakımından herhangi bir sorun yok. Site içerisindeki reklamların tamamı kaldırıldı; ancak site halihazırda açık, ve hiti de oldukça iyi.
Y bir site açıp, X domainini Y sitesine ekleyerek, kalındığı yerden devam edilebilir mi; yoksa domainin gözden çıkartıldığı gibi, içeriğin de mi gözden çıkartılması gerekir?
Aklımda şöyle bir soru işareti var: X domaininden konuların geldiği belli olacak olursa saorun yaşanır mı?
Biraz karışık oldu ama, umarım anlaşılabilir olmuştur.
Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim.

webimgo

ErhanCelikk ErhanCelikk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Hosting Görevlisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 818
  • Beğeniler 141 / 178
  • Ticaret 3, (%100)
Bir sorun olmaz.
.htaccess 301 yönlendirme koduyla işini hiç hit kaybetmeden halledebilirsin hatta PR ve benzeri değerler(Alexa hariç) de yeni alan adına aktarılır.
metin2turkey.net adresinden mmobiti.com adresine geçerken aynı şeyleri ben de düşündüm ama bir sorun çıkmadı.

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

MMO Biti adlı üyeden alıntı

Bir sorun olmaz.
.htaccess 301 yönlendirme koduyla işini hiç hit kaybetmeden halledebilirsin hatta PR ve benzeri değerler(Alexa hariç) de yeni alan adına aktarılır.
metin2turkey.net adresinden mmobiti.com adresine geçerken aynı şeyleri ben de düşündüm ama bir sorun çıkmadı.

Amacım hit değil, eğer sorun yaratacak olursa risk almayı hiç istemiyorum. Sıfır sorun olmalı %100 emin olmalıyım ki bunu yapabileyim. Zaten bir problem olmadan reklamlarımı kaldırdım kural ihlali olduğunu öğrendiğimde. Riski sevmiyorum onun için emin olmak istiyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al