-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Merhaba arkadaşlar, bir websitem var ve fena da hit gelmiyor. Zamanında geçersiz etkinlik nedeniyle kapatıldı. Daha sonra başka bir iki kişi üzerinden başka mail hesapları ile başka bilgisayardan hesaplar açıp başvuru yaptım. Yine kabul edildim fakat 20 gün sonra gene hesap durduruldu.
Şimdi buradan geriye dönüş yok mu hiç? Yani bu site adsense konusunda kesinlikle bitmiş midir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Merhaba,
Bizim hesabımız geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle kapatılmıştı. 3 yıl sonra yeniden başvuru yaptık. Başvuruda; geçersiz tıklama etkinliğininin hesap kapatılmasına neden olduğunu bilmediğimizi özetleyen bir yazı yazdık. (Bu arada gerçekten bilmiyorduk. 5 önce açmıştık ve internet reklamcılığına dair bir bilgimiz yoktu.)
Hesabımız bir hafta içinde yeniden açıldı. Şuan iki yıldır da bu hesabı sorunsuz olarak kullanıyoruz.
Bence durumunuzu samimi ve gerçek olarak özetleyen bir mail atarsanız hesabınızın açılma ihtimali var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.murekkephaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Aynı durum bende de var. 2 yıl önce bilmedem tıklamışım, hesap kapatıldı. Sonra eşim adına başvurup tekrar hesap aldım. Yakında ben de eski kapatılan hesabım üzerinden de başvuru yapıp hesabın açılmasını isteyeceğim.