-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Listede her şeyi doğru yapmışsınız ama AMP yanlış olmuş, o kazancı düşürüyor (reklamlar geç yüklendiği için).
Niche siteyi yükseltmek de kolay değil. Kazanç olması için haliyle görüntüleme alması lazım. Sosyal medyadan gelen ziyaretçi gelir getirmediği için (reklama tıklamıyorlar) arama sonuçlarına kalıyor o iş. Orada da rekabet hat safhada :)
Ben olsam İngilizce siteye yönelirim. Bak Hindulara çatır çatır İngilizce makale yazıyorlar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Webnesil master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Adsenseyi sırf bu yüzden bıraktım türkiyeye aşırı düşük veriyor.. Arada tanıtımlar gelse yeter diyorum hem boşuna adsense hazır kodlar siteyi yavaslatıyor kaldırdım adsense kodlarını hep...
Kafam rahat... Morelimde bozulmuyor artık
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Software Developer, SEO
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Valla çare globalleşmekte. Aynı dert Türkiye'de herkeste boy gösteriyor. Optimizasyonun kralını yapsan sadece birkaç kategori dışında durum böyle.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://ahmetonursolmaz.com.tr
Founder of Leadfure
TazZ
www.ahmetcetintas.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Öyle görünüyor ki; sadece İngilizce ve Niche siteler ile adsense para kazanmak mümkün
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer doğru bir şekilde uzun kuyruklu anahtar kelime girerseniz ve reklam yerleşimide doğru olursa tek tıklamayla değil 20 tl 150 tl kazanma şansınız dahi var adwords ve adsense politikalarını okuyun lütfen :)