-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Arkadaşlar bugün farkettigim bir olayı size aktarayim. Elimde ki bir kaç siteden ikisinde yeni adsense açıp onaya gönderdiğim zaman hep yetersiz içerik-toplama içerik sebebiyle red yiyordum. Dün eski adsense hesaplarima ekledim siteleri ve hiçbir değişiklik yapmadım sitelerde bugün ise onay geldi. Eski adsenseler biri 8 diğeri de 5 yıllık. Yeniler ise zaten yeni başvuru olduğu için sıfır adsenseler. Arada ki farkı bilmeyenler için açıyorum konuyu. Varsa imkaniniz eski adsenseler ile deneyin sitelerinize reklam almayı. Pinli-Pinsiz farketmiyor arkadaşlar 5 yıllık olan adsense hesabım hala pinsiz (3.pin yolda). Siz de görüşlerinizi belirtebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim hesabım 2016 sonlarında açıldı ve aktif adsense vardı. İlgilenmedim. Domain süresi ve hosting bitti. Domaini başkası almış. 1 yıl kullandı. Tekrar düştü ve ben aldım yine. Şu an yine adsense aldım aynı hesaptan. 11 gün sürdü onay süreci. Eskiden kasıt hangi tarihten önceki hesaplar hocam?
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Desene eskiler babadır. Benimde öyle eski hesaplarım olsa deneyip yorum yapardım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
24 saatte aldığım eski hesapta ki onayı, sıfır olanda henüz cevap gelmedi.
Eski adsenselerin avantajı var gibi görünüyor.